İHH İlçelerde Ramazan Yardımlarını Sürdürüyor

İHH insani yardım derneği il merkezi yanında ilçelerde de ramazan yardımlarını devam ettiriyor

İHH İlçelerde Ramazan Yardımlarını Sürdürüyor

İHH İnsani Yardım Derneği il merkezi yanında ilçelerde de Ramazan yardımlarını devam ettiriyor.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Palu İHH Şube Başkanı Hanifi Ayık, Ramazan ayı süresince 300 aileye gıda, 250 aileye giyim, 50 aileye nakit yarım yapmayı planladıklarını kaydetti.

Maden İHH Şube Başkanı Zülfü Dinç ise deprem ve pandemi sürecinin olumsuz şekilde etkilediği Maden’de 50 aileye un ve gıda yardımı ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Kovancılar İHH Şube Bakanı Hüseyin Yılmaz da hayırseverlerin bağışları ile 500 aileye gıda kolisi ve 3 kg et ile 500 aileye tavuk eti dağıtacaklarını belirtti.

Karakoçan İHH Şube Başkanı Muhammed Talha Taş ise Ramazan ayı başlangıcından beri Karakoçan’da 100 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımında bulunduklarını, nakdi yardım ve un yardımlarının devam ettiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ23
Elazığ23 - 2 yıl Önce

Edin edin ifşa edin bir siz müslümansınız ya Allahın emri sadece yardım etmekle sanki var onda emrinde bir elin verdiğinden diğer el haber olmasın yada gizli yapın hiç dememiş masAllah Allahın emrini çok güzel uyguluyorsnuz. Sizde hata yok size bu imkanı bedende hata

SIRADAKİ HABER

banner137