Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Fırat Üniversitesi Genç Ofis’te vize sınavları döneminde olan öğrencilere, çay ve yöresel tatlar edilerek, gençlerin sınavlara hazırlanmalarında yardımcı olunuyor.

Düzenlenen etkinliğe Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüler katıldı.

Etkinlikte öğrencilerin kısa bir sürede olsa motivasyonlarının artması ve sınav stresinden uzaklaşabilmeleri, sınav için fakültelerine giden öğrencilere yöresel tatlarımız olan orcik, ağın leblebisi, badem şekeri ve çay ikram edildi.

EREN: DAHA NİCE GÜZEL ORGANİZASYONLARDA GENÇLERİMİZLE BİR ARAYA GELECEĞİZ

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Fırat Üniversitesi Genç Ofiste gerçekleşen etkinlikte öğrencilere çay ve tatlı ikramında bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada: " Bugün  Fırat Üniversitesi Genç Ofiste sınav döneminde olan öğrencilerimize 'Çaylar Bizden Notlar Sizden' diyerek orcik, badem şekeri, ağın leblebisi ve çay ikramlarında bulunduk. Tabi burada amaç yöresel tatlarımızdan ikram da bulunmak hem de gençlerimizin Genç Ofis’le tanıştırmak. Türkiye’nin bir çok ilinden gençlerimiz buradalar ve yöresel lezzetlerimizi tatmamış olabilirler, dolayısıyla da tatlı pasta yerine yöresel lezzetlerimizden ikram da bulunmaktı. Ben tüm öğrencilere sınavlarında başarılar diliyorum. İnşallah öğrencilerimizin sınavları da bitince düzenleyeceğimiz daha nice güzel organizasyonlarda gençlerimizle bir araya geleceğiz" ifadelerine yer verdi.