İl Başkanı Başkan Akın, Sarıcan Beldesi Sakinlerini Dinledi

Sarıcan Beldesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ milletvekillerinin ilin sorunlarını bilmediğini savundu

İl Başkanı Başkan Akın, Sarıcan Beldesi Sakinlerini Dinledi

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri Sarıcan Beldesini ziyaret ederek, belde binasında vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşları dinleyen İl Başkanı Akın, ilin sorunlarının milletvekilleri tarafından bilinmediğini savundu.

BAŞKAN AKIN BELDE HALKINA SESLENDİ

Ziyaretin ardından açıklama yapan İl Başkanı Akın, “Muhterem Sarıcanlı hemşehrilerim, bakınız Saadet Partisi olarak ilimizin gezmedik yerini bırakmadık. Mahallelerini, beldelerini ve ilçelerini gezdik, geziyoruz. Bunu yaparken birileri gibi dostlar bizi alışverişte görsün diye değil, insanımızın sorununu öğrenmek için yapıyoruz. Şimdi Elazığ milletvekillerine sorsanız bu Elazığ’ın sorunlarını bilmez. Bilmedikleri için Elazığ’a ayrılan bütçeler tabiri caizse telef oluyor. Daha doğrusu ellerinde dosya olmadığı için gidip bütçe bile isteyemiyor. Ankara’dan Elazığ’ı yönetemezsiniz. Bu memleketin sorunlarını öğrenmeden isteseniz isteseniz Stadyum için para istersiniz. Çünkü sorunları bundan ibaret sanıyorsunuz. Bakın ilçelerimize bakın beldelerimize tarım ve hayvancılık 6. Sıradan 41. Sıraya düşmüş. 60 Bin işsiz var. Niçin bütçe isteyip Güneş enerjili sulama sistemleri kurmuyorsunuz ? Kuramazlar, kurmazlar. 60 bin işsizimiz var. Niçin Madeni peşkeş çektiniz? Bakıra dayalı sanayi kurmadınız? İnsanımıza iş vermediniz. Sebebi bellidir. Ama biz Saadet Partisi olarak Elazığ’ın sorunlarını çarşaf çarşaf not ettik, çalıştık çözüm ürettik. Ben inanıyorum bu hizmetleri yapmak algıcılara değil bize nasip olacak inşallah“ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137