Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesinde düzenlenen “Elazığ Yöresel Lezzet ve Tanıtım Günlerini" ziyaret etti.

Elazığ kültürünün ve lezzetlerinin tanıtıldığı stantları gezen İl Başkanı Mehmet Kangal, esnaflarla ve fuara katılan Elazığlı hemşehrileri ile sohbet etti.

KANGAL: BU TARZ ETKİNLİKLERİN DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDEREK EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ'ın yararına olan her faaliyete destek vereceklerini ifade eden Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal “7- 11 Aralık 2022 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesinde düzenlenen “Elazığ Yöresel Lezzet ve Tanıtım Günleri” programına katıldık. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi Elazığ'ın kültürel çeşitliliğini tanıtmaya yönelik her projeyi gönülden destekliyoruz. Düzenlenen tanıtım günleri programına katılarak esnafımız ve Elazığlı hemşehrilerimiz ile sohbet ettik. Yapılan etkinlikte hemşehrilerimizi yalnız bırakmayarak yanlarında olduk. Bu tarz etkinliklerin devam etmesini temenni ederek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.