Emekli olan çalışanları için Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk iftar yemeği düzenledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından yapılan açıklamada, “Uzun yıllar çeşitli kademelerde görev alarak müdürlüğümüze hizmet eden ve geçtiğimiz günlerde emekli olan personelimiz için Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk bir iftar yemeği verdi.

Emekli olan çalışanlarımızdan Şube Müdürü Salih Aydın, Sivil Savunma Uzmanı Orhan Yıldız ve Tesis Müdürü Mustafa Topçu için düzenlenen iftar yemeğine, müdürlüğümüz yönetici personel ve aileleri birlikte katıldılar.

GÜRTÜRK: EMEKLİLİK HAYATLARINDA SAĞLIK SIHHAT VE AFİYETLER DİLİYORUM

Emekliye ayrılan personelimize birer teşekkür plaketi veren Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, çalışmalarından ve katkılarından dolayı personelimize teşekkür ederek, “Yıllarca görev aşkı ve bilinciyle ülkesine hizmet etmenin gururunu yaşayan ve bu hizmetin sonunda alnının akıyla emekliye ayrılan arkadaşlarımız için burada bu güzel Ramazan akşamında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ben hizmetleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşantılarında, emeklilik hayatlarında sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum” dedi.

Müdür Gürtürk  Şube Müdürü Salih Aydın ve sivil Savunma Uzmanı Orhan Yıldız’a plaketlerini sunduktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile birlikte iftar yemeğine katıldı.” denildi.