Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, başarılarla dolu geçen 3 yılda yapılan hizmetleri kamuoyuyla paylaştı.

Yapılan hizmetleri ve yatırımları teker teker paylaşan Eren, kendisine layık görülen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti.

EREN: 3 YIL İÇERİSİNDE YAKLAŞIK 900 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; ‘‘Zor bir dönemde görevi devraldık. Göreve geldiğim günden itibaren iç saha maçlarımızı dışarı da oynayan şehrimizin marka değeri olan Elazığ spor’umuzun iç saha maçlarını oynaması için Gençlik Merkezi Sahasında şimdi ki adı Münir Yılmaz Sentetik Saha olan yerde kısa bir süre de zemin, tribün, aydınlatma, giyinme odalarında bakım onarım çalışmalarını bitirerek 283 gün sonra maçlar şehrimizde oynanmaya başladı. Tabi maçlar burada oynanırken şehrimizin doğu yakası Doğukent Mahallesinde 2600 kişilik seyirci kapasitesiyle Çim Sahamızın çalışmalarını yürüttük ve tamamladık, hamdolsun Stadyum tamamlanana kadar takımlarımız Çim Saha da maçlarını oynamaya devam ediyorlar. Birleşen kurumumuzun idari bina ihtiyacı, öğrenci yurtlarımızın eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi, yeni şehir stadyumu temelinin atılması, amatör branşların futbol sahası ve spor salonu ihtiyaçları gibi çözüm bekleyen acil işler vardı; İl Merkezi, İlçeler ve Beldelerimize yatırım yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Elazığ tarihinin en büyük toplu yatırımı bu dönemde yapıldı. 3 yıl içerisinde yaklaşık 900 Milyon TL yatırım yaptık” ifadelerini kullandı.

EREN: KURUMUMUZ ÜÇ HİZMET MÜDÜRLÜĞÜ HİMAYESİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Müdür Eren, “Allah’a şükürler olsun ki, 24 Ocak depremi ve pandemiye rağmen başta Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, Elazığ Valiliğinin, Millet Vekillerimizin, Belediye Başkanımızın, İl Başkanımızın, Basınımızın, STK’ların, Spor Taban Birliklerinin ve cefakar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelimizin destek ve katkılarıyla büyük bir mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de aynı aşk ve heyecan ile ülkemiz ve ilimiz gençliğine hizmet etmeye devam edeceğiz. Kurumumuz üç hizmet müdürlüğü himayesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bunlar, Gençlik Hizmetleri, Spor Hizmetleri ve Yurt Hizmetleri olarak üç hizmet müdürlüğümüzün yaptığı çalışmaları kapsıyor” şeklinde konuştu.