İl Müdürü Eren: Gençlerimizin Tarihini ve Kültürünü Daha İyi Öğrenmesini Sağlamak İstiyoruz

8. dönem Çanakkale kampı, 11-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İl Müdürü Eren: Gençlerimizin Tarihini ve Kültürünü Daha İyi Öğrenmesini Sağlamak İstiyoruz

11- 14 Mart tarihleri arasında düzenlenen 8.dönem Çanakkale Kampına; Batman, Bingöl, Diyarbakır ve Elazığ illerinin katılacağı, Elazığ’dan da 45 kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Düzenlenen programdaki amaç ise, gençlerin ecdadını, tarihini, kültürünü tanıması, manevi kültürü içselleştirmesi, Mehmet Akif'i tanınması, İstiklal Marşı'nın önemini kavraması, vatan, bayrak gibi kavramları daha iyi öğrenmesi ve idrak etmesi olacak.

EREN: GENÇLERİMİZİN TARİHİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ DAHA İYİ ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Gençlik merkezine kayıtlı üyelerimizi Milli ve Manevi bir yolculuğa uğurluyoruz. Gençlerimizin Çanakkale Kampı ile  geçmişini, tarihinin ne kadar zorluklar ile vatani için neler feda ettiğinin bilincine ulaşması, vatan, bayrak sevdası uğruna yazılan İstiklal Marşı’mızın yazılış amacını gençlerimizin kavramasını sağlanmak. Gençlerimizin tarihini ve kültürünü daha iyi öğrenmesini sağlamak istiyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali
Ali - 2 yıl Önce

Bir zamanlar turan karahan şimdi be bu mudur. yeter ya baydınız artık sabah öğle akşam medyadasiniz laf laf laf... icraat yok.nerde iki genç bulsa resim çekip medyaya şutluyor medyada parlatiyor sanki bundan başka müdür yok elazigda

SIRADAKİ HABER

banner137