Elazığ İl Müftülüğü görevini yürüten Selami Aydın, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Trabzon İl Müftülüğü görevine getirildi.

İl Müftüsü Selami Aydın için, veda programı düzenlendi.

AYDIN: BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIMIZ SÜREDE KİMSEYİ KIRMAMAYA ÖZEN GÖSTERDİM

Programda duygularını dile getiren Müftü Aydın, “Malumunuz Trabzon İl Müftüsü olarak atandım. Bu aziz şehirde İl Müftüsü olarak görev yapmaktan duymuş olduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Siz değerli personelimizle 2 yıl zaman zarfında birlikte uyum içinde çalıştık. Sizlere teşekkür ediyorum. Asıl dostluk bundan sonra başlıyor. Makamlar, mevkiler geçicidir. İnsanlık ve kardeşlik bakidir. Bir din kardeşiniz olarak sevgimiz ve saygımız ebedi olacak, birbirimizi unutmayacağız inşallah. Birlikte görev yaptığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştığımız sürede kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Ama insanız, bilmeyerek, istemeyerek kırdığım varsa bu anlamda hepinizden helallik istiyorum, hakkınızı helal edin, benden yana varsa helal olsun” ifadelerini kullandı.

Program sonunda yaptığı hizmetlerden dolayı TDV Şube İşlemleri Uzmanı Evren Atal ve Konteyner Elazığ’da görev yapan Elazığ Harput Dini İhtisas Merkezi Şef Bilal Dal’a plaket takdiminde bulunuldu.