İl Özel İdaresi Köylerdeki Yıkım ve Enkaz Çalışmalarını Hızlandırdı

Köylerde İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen yıkım ve enkaz kaldırma işlemleri devam ediyor. Depremin merkez üssü olan çevrimtaş köyü ve çevresindeki köy sakinleri, İl Özel İdaresi ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Köylerdeki Yıkım ve Enkaz Çalışmalarını Hızlandırdı

İl Özel İdaresi, depremde hasar alan evlerin yıkımına ve enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar devam ederken, depremin merkez üssü olan Çevrimtaş Köyü ve çevresindeki köylerin sakinleri, İl Özel İdaresi ekiplerine yıkım faaliyetlerinde gösterdikleri gayretlerden ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

Köylerde sürdürülen yıkım ve enkaz kaldırma işlemleri devam ederken depremin merkez üssü olan Çevrimtaş Köyü sakinleri İl Özel İdaresi ekiplerine yıkım faaliyetlerinde gösterdikleri gayretlerden ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

ALPASLAN: 13 HANE EKİPLERİNİZ TARAFINDAN YIKILDI

Çevrimtaş Köyü Muhtarı Ramazan Alpaslan,  “Köyümüzde meydana gelen deprem sonrasında acil yıkılması gereken 13 hane ekipleriniz tarafından yıkıldı. 24 Ocak depremi sonrası evleri ağır hasar alan köy sakinlerimizden bazıları hak sahipliğini kullanmışlardır. Hasar alan haneler İl Özel İdaresi ekipleri tarafından titizlikle yıkılmaya devam ediyor. Büyük çoğunluğu bitti geri kalanların da kısa zaman içinde biteceğini düşünüyorum. Emeği geçen İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

YILDIRM: ENKAZ KALDIRMA FAALİYETLERİNİ HIZLA SÜRDÜRÜYOR

Doğanbağı Köyü sakinlerinden Erdem Yıldırım ise, “ Köylerde vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve deprem sonrası yeni yapılanmayı hızlandırmak adına İl Özel İdaresi ekipleri ilçelerde dâhil olmak üzere 18 ayrı noktada yıkım ve enkaz kaldırma faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Özel idare ekiplerine teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2021, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137