Elazığ’da bayram coşkusu kılınan bayram namazıyla birlikte başladı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Vali Yardımcısı Uhut Emre Koyuncu, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, da İzzetpaşa camisinde bayram namazını kıldı.

Bayram namazının ardından Vali Kaldırım, Milletvekilleri Bulut, ve Demirbağ, ETSO Başkanı Arslan Vali Yardımcısı Koyuncu ve İl Müftüsü Sarıkaya Elazığlı vatandaşlarla bayramlaştılar.

Vatandaşlarla sohbet eden İl Protokolü Elazığlıların bayramlarını tebrik ettiler.

KALDIRIM: KAZASIZ BELASIZ BAYRAM GEÇİRMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Bir bayramı daha idrak ediyoruz. Bütün hemşerilerimin bayramını kutluyorum. İnşallah sağlıklı huzurlu herkese burnun dahi kanamadığı huzur içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ederim. Bayram birlik ve beraberlik günleri, kardeşlik günleri. Dargınlıkların unutulduğu günler. İnşallah buna vesile olur. Elazığ’ımızda bayram güzel geçiyor. İnşallah sonuna kadar da güzel geçer. Yolda olanlara, yola çıkacaklara veya geri döneceklere dikkatli olmalarını kazasız belasız bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

BULUT: YENİ BİR İMKAN YENİ BİR FIRSAT OLMASINI DİLİYORUZ

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bütün Elazığlı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bütün ülkenin, bütün İslam Aleminin kurban bayramını tebrik ediyorum. Özellikle dini bayramlar çok daha farklı bir misyon içeriyor. Her bayram yeni bir başlangıç, yeni bir imkan. Aslında bazı şeyler için yeni bir milat. Bu bayramında küslükler için, dargınlıklar için, kavuşma için, kucaklaşma için yeni bir imkan yeni bir fırsat olmasını diliyoruz. Özellikle Kurban Bayramı çok daha farklı yeri olan bir bayram. Hacı adaylarımızın da hacı olduğu bir bayram. Böylesine bir bayramın tüm İslam Alemi için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bütün Elazığlı hemşerilerimize, sağlık, huzur, mutluluk dilerken aynı zamanda bayramı da keyifli geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: DARGINLIKLARIN BİTİRİLMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR VESİLE

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise “Öncelikle bütün hemşerilerimizin mübarek kurban bayramlarını içtenlikle kutluyorum. Ailece, milletçe, ümmetçe sağlık huzur ve mutluluk içerisinde bayram geçirmemizi ve daha nice bayramlara ulaşmamızı temenni ediyorum. Bayramlar elbette birlik beraberlik, kırgınlıkların, dargınlıkların bitirilmesi açısından önemli bir vesile. İnşallah bu bayram da öyle olur. Bütün ümmetin bayram tadında günler geçirmesine vesile olur. Ben bütün hemşerilerimize sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.