İl Yöneticileri ABD’nin Soykırım Açıklamasını Kınadı

ABD tarafından yapılan Ermeni soykırımı açıklamasına Elazığ il yöneticilerinden kınama üstüne kınama geldi.

İl Yöneticileri ABD’nin Soykırım Açıklamasını Kınadı

Amerika Birleşik Devletleri tarafından Türkiye ile ilgili Ermeni soykırımı açıklaması yapıldı.

Yapılan bu açıklamaya Elazığ il yöneticileri de kınama mesajı yayınladı.

BULUT: AÇIKLAMALAR YOK HÜKMÜNDEDİR

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Tarihi olmayan bir ülkenin hakkımızda dile getirdiği açıklamalar yok hükmündedir! Aslı olmayan bu açıklamayı şiddetle reddediyoruz” ifadelerini kullandı.

BALIK: MESNETSİZ 'SOYKIRIM' İFADESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Batı medeniyeti, dünyaya sömürgecilikten başka birşey vadetmemiş; sadece savaş, zulüm ve baskı amaçlamıştır. Tarihi boyunca mazlumlara ensar olan Milletimizin şanlı tarihine çamur atmak isteyenlerin mesnetsiz 'soykırım' ifadesini şiddetle kınıyorum” şeklinde konuştu.

AĞAR: SOYKIRIM YALANI AZİZ MİLLETİMİZE ATILMIŞ BÜYÜK BİR İFTİRADIR

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “ABD Başkanı’nın #1915Olayları ile ilgili soykırım iftirasını şiddetle kınıyorum. Soykırım yalanı aziz milletimize atılmış büyük bir iftiradır. Biden’ın sözleri bizim nazarımızda yok hükmündedir” dedi.

DEMİRBAĞ: KESİNLİKLE KABUL ETMİYOR VE ŞİDDETLE KINIYORUZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Siyasi beklentileri uğruna, tarihi ve hukuku hiçe sayarak, kendi geçmiş tarihine bakmadan ve utanmadan, ABD Başkanı Biden'ın #1915Olayları ile ilgili Türkiye için yok hükmünde olan açıklamasını, kesinlikle kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.

EROL: ÜLKEMİZE YÖNELİK BÖYLESİNE BİR SUÇLAMAYI ŞİDDETLE KINIYORUM

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “ABD Başkanı Joe Biden’ın, emperyalistlerin 100 sene evvel bu topraklardaki emelleri yüzünden 1915’te yaşanan olayları “soykırım” olarak nitelendirmesi ne evrensel hukuka ilkelerine ne de tarihsel gerçekliğe sığmaktadır. Ülkemize yönelik böylesine bir suçlamayı şiddetle kınıyorum!” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: SOYKIRIM GÖRMEK İSTİYORSANIZ, KENDİ TARİHİZE BAKMANIZ YETERLİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Tarihi soykırımlarla dolu olanların, bizim geçmişimizden öğrenecekleri tek şey barış, kardeşlik ve insanlıktır! Soykırım görmek istiyorsanız, kendi tarihize bakmanız yeterli..!” ifadelerine yer verdi.

YILDIRIM: BU KİRLİ PROPAGANDAYI KINIYORUM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “İki yüzlü ve menfaat odaklı politikalarla tarihin gerçeklerini değiştiremeyeceksiniz. Tarihi gerçeklerle çelişen, deliller yerine lobiler üzerinden yürütülen 1915 olaylarına ilişkin bu kirli propagandayı kınıyorum” diye ifade etti.

IŞIKVER: TARİHİ OLMAYAN DEVLET ABD

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Tarihi olmayan devlet ABD.. Olmayan tarihini dahi soykırımlarla süsleyen bezeyen devlet Amerika.. Dünya Sultan Süleyman’a kalmadı, sana da kalmaz. Kalmayacak” şeklinde açıklama yaptı.

DOĞDU: SOYKIRIM OLARAK NİTELEMESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM

CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu ise, "ABD başkanı Jeo Bidenin 1915 te Osmanlı Devleti ve Ermeniler arasında yaşanan acıları soykırım olarak nitelemesini şiddetle kınıyorum" ifadelerine yer verdi.

OR: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or da, “Türk Milletinin Tarihinde SOYKIRIM yoktur. Ne Mutlu Türküm Diyene” diye ifade etti.

KANGAL: KENDİ KARANLIK TARİHLERİNİ UNUTMASINLAR

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, “Şanlı tarihimizde hiçbir zaman zulüm olmadığı gibi, soykırım da yoktur. Bu Aziz Millete iftira atmaya çalışanlar, kendi karanlık tarihlerini unutmasınlar!” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2021, 21:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Pırofösör doktor
Pırofösör doktor - 3 yıl Önce

Faşistler koministler ateistler bize laf atacağınıza kendinize bakın baydın tıramp kılintın hepiniz aynısız

Bala
Bala - 3 yıl Önce

İşte şimdi Amerika düşünsün . Siz istediniz .. bu arkadaşların açıklamalarından sonra ABD başkanı pişman olup istifa etmezse namerdim

Tuncelili
Tuncelili @Bala - 3 yıl Önce

Dalgamı geçiyon lan sevindinmi gavur namerd

Bala
Bala - 3 yıl Önce

Embesil misin birader sen?..

Senin yedi ceddin embesil
Senin yedi ceddin embesil @Bala - 3 yıl Önce

Vatan haini hala konuşma lan soysuz dalga mı geçiyorsun sen bu durumla yok bu arkadaşların açıklamalarından sonra filan adam olsan sende açıklama yapsan ancak laf söylersiz bilmem sahipsiziz bilmem yöneticimiz yok

Bala
Bala - 3 yıl Önce

Embesil misin birader sen?..

Bala
Bala - 3 yıl Önce

Sorumu geri alıyorum, pardon ... embesilmişsin

Tuncelili
Tuncelili @Bala - 3 yıl Önce

Ancak böyle kıvırırsın dansöz şakraban seni

Bala
Bala - 3 yıl Önce

Şimdi ben senin beyinsizliğine mi, cehaletine mi , soytarılığına mı, edepsizliğine mi laf söyleyeyim bilemedim ki mübarek gün.... sadece bu senin hatan değil, benim hatam.... bir embesille muhatap olanda kabahat


SIRADAKİ HABER

banner137