Elazığ’ın ilçe, belde ve köy muhtarları ileriki yaz ve kış süreci için yapılması gereken çalışmaları görüştü.

ATLAN: YAPACAKLARIMIZI VE YAPTIRACAKLARIMIZI İSTİŞARE EDECEĞİZ

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, “Yoğun bir kış süreci atlattık. Bu süreç içerisinde gerçekten bütün muhtar arkadaşlarımız  karla mücadelede yoğun bir şekilde çalıştı. Bir daha ki olabilecek bir kış sezonuna da hazırlık, eksiklerimiz ne ise o eksiklerimizi tamamlamak; önümüzdeki yaz süreci olacak. O yaz sürecinde de köylerimizde, beldelerimizde, mahallelerimizde yapacaklarımızı ve yaptıracaklarımızı kendi muhtar arkadaşlarımız ve dernek başkanlarımızla istişare edip bu konu üzerinde yetkililerimize aktarmak. Dernek başkanlarıma çok teşekkür ediyorum buraya kadar geldikleri için. Siz muhtar arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Basındaki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL: SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Elazığ Köy Muhtarları Derneği Başkanı Selçuk Özel, “Köylerimizdeki, mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırıp ne şekilde çözebileceğimizin tartışmasını yapıp sorunları ne şekilde çözeceğimizin konusunu tartışarak sorunları çözmeye çalışacağız. Ben tekrar Ayhan başkana bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YAMANOĞLU: KENDİ ARAMIZDA İSTİŞARELERDE BULUNUP DAHA ETKİN BİR ŞEKİLDE MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Zorlu bir süreç geçirdiklerini belirten Palu Muhtarlar Derneği Başkanı Sadri Yamanoğlu, “Malumunuz gerçekten çok zorlu bir kış geçirdik. Özellikle kışın en yoğun olduğu bir bölgeden geliyorum. Tabi önümüzdeki yaz ne yapacağız? Muhtarlarımızla kendi aramızda istişarelerde bulunup daha etkin bir şekilde mücadele etmeye çalışacağız. Muhtarımıza bizi buraya davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

YILDIRIM: BÜYÜK SIKINTILAR ATLATTIK

Belde Muhtarlar Derneği Başkanı Olcay Yıldırım, “Biz muhtarlar olarak büyük sıkıntılar atlattık. Depremde, pandemide bu kış şartlarından dolayı. Ayhan başkanımızla istişare ederek, gereken kurumlara bilgi vererek muhtarlar bu konuda çok üstün başarı göstermiştir. Buradan Ayhan başkanıma çok teşekkür ediyorum. Yönetimine, bütün muhtarlarıma. Basına da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.