Programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ eski Milletvekili Tahir Şaşmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum kuruluş müdürleri, STK başkanları, İmam Hatip emektar öğretmenleri, İmam Hatip öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KARAHÜSEYİNOĞLU: CAMİAMIZ VEFA BULUŞMASI’NDA BİR ARAYA GELDİ

Düzenlenen programda İmam Hatip camiasının bir araya geldiğini ifade eden ÖNDER İl Başkanı Dr. Osman Cem Karahüseyinoğlu, “Elazığ Belediyesi ile ÖNDER işbirliğiyle Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlediğimiz Vefa Buluşması programı oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. Prof. Dr. Nurullah Genç hocamız, ezgileriyle Prof. Dr. Ömer Karaoğlu ve dünya Kur’an-ı Kerim güzel okuma birincisi hemşehrimiz Habip Deveci programa katılanlara unutulmaz bir an yaşattı. Mezunlarımız, mensuplarımız ve camiamıza gönül verenlerin bir arada olduğu programda emektar hocalarımız unutulmadı” dedi.

KARAHÜSEYİNOĞLU: BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İmam Hatipliler Vefa Buluşması programına destekleri dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden Başkan Karahüseyinoğlu, “Elazığ İmam Hatip Lisesi mezunumuz Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ile günler öncesinden böylesi güzel bir programı planladık ve eksiksiz bir şekilde buluşmanın sağlanması adına çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Programa katılan misafirler, Vefa Buluşması’nda tüm ayrıntının düşünüldüğünü belirterek yeni program taleplerini ilettiler. Bizler de ÖNDER olarak Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na camiamız adına teşekkür ediyor, bir başka programda buluşmak dileğiyle, programda emeği olan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye kaydetti.