Korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir süre kapalı olan tiyatro sahnesini Yunus Emre’nin hayatının anlatıldığı oyunla aralayan Almila Tiyatro Atölyesi, yeni bir oyunla tiyatro severlerle buluşacak.

Almila Tiyatro Atölyesi oyuncuları, Kerbela oyunu ile 17 – 18 Ekim tarihlerinde sahnede olacak.

ERDOĞAN: OYUNDA BÜTÜN SAĞLIK ÖNLEMLERİ ALINMIŞ DURUMDA

Yardımcı Yönetmen Doğukan Erdoğan, “Almila Tiyatro Atölyesi’nin hazırlamış olduğu Kerbela oyununa hepiniz davetlisiniz. 17-18 Ekim’de saat 19:30’da sizleri bekliyoruz. Bu oyunda bütün sağlık önlemleri alınmış durumda” dedi.

YILDIRIM: KERBELA OYUNUNA BİZ TİYATRO OYUNU DEĞİL

Genel Sanat Yönetmeni Mahmut Yıldırım da, Emrah Güneş’in ilahileriyle tiyatro öncesi katılımcılarla olacağını söyleyerek, “İmam Hüseyin Kerbela adlı 10’uncu yılımıza özel oyunumuzu hazırladık. Bu sezon en iyi oyunlarımızı sahneleyeceğiz. Yaklaşık 7 tane oyun sahneleyeceğiz ve bunların 2’incisi İmam Hüseyin Kerbela adlı oyun. Kerbela oyununa biz tiyatro oyunu değil, yaşanmışlık ve hatırlatma oyunu olarak bakıyoruz. 36 kişilik oyuncu kadromuz, canlı orkestramız, Semah ekibimizşe birlikte müthiş bir oyun sergilemeyi düşünüyoruz. 17 – 18 Ekim’de saat 19:30’da Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezinde İmam Hüseyin Kerbela oyununa herkesi bekliyoruz” dedi.