Türkiye otel, lokanta, dinlenme yerleri işçileri sendikası ile tüm eğitim çalışanları sendikası Anadolu hastanesi ile sağlıkta indirim protokolü imzaladı.

İmzalanan protokolle üyelere sağlık kontrollerinde indirim uygulanacak.

TEÇ SEN İl Başkanı Sedat Gülmez üyelerimiz kimlikleri ile geldiğinde hastanenin tüm imkânlarından uygun fiyatlarla yaralanacaktır” dedi.

GÜLMEZ: ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN DİYORUM

TEÇ SEN İl Başkanı Sedat Gülmez, “ Üyelerimize hastanede yüzde yirmi indirim olacaktır. Hastane, ulaşım sorunu olmayan yüz yataklı otel zinciri gibi temiz ve nezih bir ortama sahip burada sağlık hizmeti alabilirler. Bize bu imkanı veren başta yönetim kurulu başkanımız Op. Dr. Sayın Ali Şekerlisoy’a teşekkür ediyor üyelerimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Türkiye Otel, Lokanta, Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikası İl Başkanı Yusuf Dağ’da protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

DAĞ: ANADOLU HASTANESİ İLE SAĞLIKTA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Türkiye Otel, Lokanta, Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikası İl Başkanı Yusuf Dağ, “ Üyelerimiz adına Anadolu Hastanesi ile sağlıkta indirim protokolü imzalamanın gururunu yaşıyoruz. Anadolu hastanesi bilindiği üzere Elazığ’ın önde gelen hastanelerinden, otel konforunda, yüz yataklı, hekim kadrosu güçlü olan bir hastane. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy imzalanan protokolle üyelerin ve ailelerinin hastaneden indirimli bir şekilde yararlanacağını söyledi.

ŞEKERLİSOY: HİZMET ALABİLMELERİ ADINA MÜRACAAT ETTİLER

Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy, “ Gerek ilimizde temsil ettiği üye sayısı ve üyelerin ailelerinin büyüklüğünü göz önüne aldındığında iki sendika yetkilileri üyelerine, büyük, ulaşım sorunu olmayan, teknolojik alt yapısı yüksek, daha çok akademik kadrodan oluşan Anadolu Hastanesi’nde hizmet alabilmeleri adına müracaat ettiler” dedi.