İnterneti Olmayan Mahalleliler Yetkililere Seslendi

Mollakendi Beldesi Merkez Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları nedeniyle internet kabloları zarar gördü. Köyde internet olmadığını ifade eden mahalle sakinleri internetlerinin yapılmasını istedi.

İnterneti Olmayan Mahalleliler Yetkililere Seslendi

Mollakendi Beldesi’nde alt yapı çalışmaları nedeniyle internet kabloları hasar gördü, merkez mahalle internetsiz kaldı.

Mollakendi Merkez Mahalle Muhtarı Bekir Demirel, “Mollakendi Merkez Mahallesi’nin interneti yok. Defalarca bildirdiğimiz halde gelen giden yok. Çocuklarımız ders yapamıyor. Mağdurlar. Öğrenciler ders çalışırken internet kopuyor. Köyün tamamının interneti yok.” dedi.

DEMİREL: “YETKİLİLERE SESLENİYORUM; KÖYÜMÜZÜ İNTERNETE KAVUŞTURALIM”

Muhtar Demirel, çocukların internetsiz kaldığını, bu nedenle eğitimlerinin aksadığını belirterek, “Köyümüzde yaklaşık 1,1.5 aydır internet yok. Türk Telekom’u defalarca aramamıza rağmen ne gelen ne giden var. Türk Telekom’un yetkililerine sesleniyorum; bu kadar duyarsız olmasınlar. Bu mahallede yaklaşık 100 öğrenci var. Bunlar ders yapamıyorlar mağdurlar. Bir an önce bu arızanın giderilmesini talep etmekteyiz. Mollakendi Belediyesi su çalışması sırasında yer altındaki katı kopardığından dolayı köyümüzde internet yok. Yetkililere sesleniyorum; köyümüzü internete kavuşturalım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
23
23 - 2 yıl Önce

VAH VAH MOLLAKÖY NE GÜNLERE KALDIN, KİMLERE KALDIN... NEREDEN NEREYE... ÇEVRE KÖYLERİN TOPLANDIĞI BİR YERDİ ŞİMDİ KUŞ UÇMAZ KERVAN GEÇMEZ BİR YER OLMUŞ...

fgdf
fgdf @23 - 2 yıl Önce

MOLLAKÖYLÜLER kendileri etti kendileri çekiyor bi önceki dönem inatlaşma uğruna kehliye bu dönemde kövenkten başkan çıkarırlarsa kimse sahip çıkmaz tabiki köyede alt yapısınada üst yapısınıda köy köylükten çıkmış yazık sahipsizlikten

Bozo23
Bozo23 - 2 yıl Önce

Şehrin sahibi, akil adam, kanaat önderi Zülfü Demirbağ a haber verin. Hem size nasıl alışveriş yapacağınızı anlatır hemde nasıl internete bağlanilir çok güzel anlatır. Birazda sizler omurgalı olun 4 vekil geldim şakşakçılık yapacağınıza sorunlarınız anlatın.

SIRADAKİ HABER

banner137