Uzun bir süredir Elazığ’da seçim çalışmalarına başlayan İş İnsanı Mehmet Karacadağ, AK Parti’nden Elazığ Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Elazığ Havalimanında kabalalık bir grup tarafından karşılanan Karacadağ, kendisini karşılamaya gelenlerle selamlaştıktan sonra konvoy eşliğinde şehir merkezine doğru hareket etti.

Uzun araç kuyruğunun oluştuğu konvoy eşliğinde AK Parti İl Binasına gelen Karacadağ, tek tek teşkilatları ziyaret etti. 

Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi

KARACADAĞ: AYRIŞTIRICI OLMAYAN SİYASETİ BÜTÜN GÖNÜLLERE NAKŞEDECEĞİZ

Aday adaylığı başvurusunu yapan Karacadağ, Hedeflerini kendini destekleyenlerle paylaştı, “Elazığ’da yapılmayanları yapacağız” dedi.

Karacadağ, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi partisi ile çıktığı yolda ve yaşımın o noktada olması itibariyle her noktasında yer aldık. Her seçiminde canla başla mücadele ettik. Nasip olursa kendisinin gösterdiği yolda kendisinin izinde ve gölgesinde onunla beraber hizmet edebilmek için memleketimize bayrağımıza vatanımıza canımızın son damlasındaki kana kadar mücadele edeceğimize ben bütün kamuoyu önünde söz veriyorum. Allah nasip ederse hedefimizde ilimizde gerçekten yapılmayanı yapmak. Bütün gönüllere girmek bütün dostlar ile bir arada olmak. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun, rengi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkes ile birleştirici ayrıştırıcı olmayan siyaseti bütün gönüllere nakşedeceğiz” dedi.

Başvurusunun ardından kendisini destekleyenlerle birlikte seçim bürosuna geçen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Karacadağ, milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’da görülmemiş bir siyaset sergileyeceğini söyledi.