İş İnsanı Nihat Demirbağ’ın Oğlu Silahlı Saldırıya Uğradı

İş İnsanı Nihat Demirbağ’ın oğlu Sami Demirbağ akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

İş İnsanı Nihat Demirbağ’ın Oğlu Silahlı Saldırıya Uğradı

İş insanı Nihat Demirbağ’ın oğlu Sami Demirbağ akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

Sami Demirbağ ile müteahhit İ. A. arasında MİSLAND’da yaptıkları daireler üzerinde anlaşmazlık yaşandı.

Bunun üzerine çıkan tartışmanın neticesinde İ. A.’nın; Sami Demirbağ’a 4 kurşun sıktığı iddia edildi.

Tartışmanın hemen ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayın ardından ambulans ile Fırat Üniversitesi hastanesine kaldırılan Sami Demirbağ ameliyata alındı.

Demirbağ’ın tedavisi Fırat Üniversitesi’nde sürüyor.

Müteahhit İ.A., Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Medya grubumuz olarak yaralanan Sami Demirbağ'a acil şifalar diliyoruz...

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2021, 01:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 3 yıl Önce

Darısı nihatın başına

sami g.ttenmi yedi
sami g.ttenmi yedi - 3 yıl Önce

O şerefli Türk bayrağını oraya koyarak bayrağa hakaret ediyorsunuz. Siteniz başka fotoğraf mı bulamadı. Adi herifler. Halktan değil dolandırıcıdan, halkın parasını çalanlardan mı yanasınız?

Ceylanpınar
Ceylanpınar - 3 yıl Önce

Yandaş medya yine bildiğimiz gibi burdan yorumları silerek algı yönetimi yapmayın haysiyetsizler.siyaseti zenginleşme aracı olarak kullanıp birde hizmet yapıyorum diye halkı kandırmaya çalışmayın neler yaptığınız elazığlı çok iyi biliyor. Avcıl ailesi bugüne kadar dürüst iş ahlakı ile çalışan bir firmadır. Yani mağdur edebiyatı yapmayın. İbrahim Avcılı bilen bilir yamuk sami sende öğrendin artık.

Ömer
Ömer @Ceylanpınar - 3 yıl Önce

Avcıl inşaat alnının akıyla bugüne kadar iş yapmıştır. Demirbağ şirketini tanımam ama diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla kimin helal parayla kazandığı belli. İnsan hakkı çıkıyor. Allah Avcıl inşaatın yardımcısı olsun.

Ömer
Ömer @Ceylanpınar - 3 yıl Önce

Aynen katılıyorum doğrusunu söylemiş

Metin
Metin - 3 yıl Önce

Yorumları silmişler. Ulan nihat rezil olmaya alışıksın normalde. Niye sildirdin? Torun sevecek yaşta boyundan büyük işlere kalkışırsan bedelini böyle ödersin. O 900 adamın ayrıca yanınızda çalıştırdığınız mazlumların ve hakkına girdiğiniz yüzlerce mağdurun ahı çıkıyor seyredin...

Emir
Emir @Metin - 3 yıl Önce

Mislandı 6-7 senedir gerek uzaktan gerek yakından ziyaret ederek takip ediyorum. Bu Nihat Demirbağ denilen şahsiyet önce bi avm açtı, Orayıda rezil rüsva etti. Yüzlerce adamı mağdur etti çalışanlarının parasını ödemedi ve avm yi ve etrafındaki herşeyi ile beraber kapattı. Avm 4-5 sene kimsenin girmediği içinde korku filmi çekilebilecek bir dereceye geldi. Sonra istanbulda şerefiyle iş yapan vartaş grup burayı tespit etti ve nihatla anlaşıp burayı ondan satın almaya karar verdi(nihatla nasıl anlaşmış onada şaşırıyorum) zaten 2 sene içinde alavere dalavereyle satışı iptal etti Nihat. Ondan sonra elazığda yarım asra yakındır inşaat yapan Avcıl yapı burayı aldı 2-3 senedir onlar orayı düzeltmek için uğraşıyor ancak bu adamlar yine bir alavere dalavere yaptıkları aşikarki böyle bir durum meydana gelmiştir yoksa Avcılları bir memleket tanıyor bu zamana kadar iş yaptıkları kimseyle bu derece sorun yaşamamışlardır Allah işlerini kolay etsin bir an önce devlet büyüklerinin Mislanda el atıp bu Nihat ve çetesini göndermesi gerekiyor yoksa bu tip haberlerle daha çok karşılaşabiliriz.

Nihatın kocası
Nihatın kocası - 3 yıl Önce

Hırsız şerefsizler hala vermedi paramı mis Holding pişmanlıktır

Kadir
Kadir - 3 yıl Önce

Allah bunları ıslah etsin yedikleri kul haklarına saysınlar

Nevin
Nevin - 3 yıl Önce

Bir medya mensubu olaraak sizi şidetle kiniyorum tarafli bir şekilde haber yapmak siz ve medyanin adını kirletmeye hakkiniz yok boyle bir algi yaratmayada hic gerek yok medya dedigin tarafsiz olur iki tarafida dinler ama goruyorumki satin alinmislik medyayada sicramiş boyle bir suç işleyerek dogru haber hicbirzaman yapamazsiniz karsinizda koskoca AVCIL insaatlar grubu var buaile sizin gibi reklam peşinde degil boy gostererek biz halkin gozunu boyamaya calismayin bugun okuyup meslek sahibi olduysam oda Avcıllar sayesinde artik biz herseyi yapilan haksizligi yeterince gorduk sami kim demirbaglar kim Allah askina siyasetide alet etmeyin zaten degerli olsaydi Elazig icin bugun baskan olur basimizda olurdunuz sizin daha onceki sirketlere yaptiginiz karalama işlemi bu kez tutmadi srtik guldurmeyin insanlari kendinize...,

Malatya
Malatya - 3 yıl Önce

Nihat denen şahis neguzel edebiyat parcalamis neguzel bir hikaye yazmis yapmayin kac yasindaki insansiniz yalan soylerken nasilda rahat davraniyorsun sizin icin soylenenler gercekten dogruymus nihat senin yaninda üç yil calistim parami vermemek icin ogullarini üstüme saldin ailemi tehdit ettiniz lanet olsun dedim ciktim gercek yuzunu goster gercekleri konus medya karsisinda olmayan iş adamliginla kimseyi kandirma bugun gazi caddesinde herkes senin icin bi elazigdan gitmedilerki kurtulalim diyorlar ayip ya torun torba sahibisin ayip ayip Allahin sopasi yok gordunmu yetimin hakkini yerken o karnin nasil doydu Sende Allah korkusu olsa emin olki boy gosterisinde bulunmaz yalanlarinla insanlari kandirmazsin bilki sana artik inanan kimse yok herkes diyor demirbaglarin ALLAH BELASİNİ VERSİN BİZİM HAKKİMİZİ YEDİNİZ UMARİM COCUKLARİNDAN TORUNLARİNDAN CİKAR BİZİM VERMEDİGİNİZ PARALARİMİZ SİZİN HASTANE PARANİZ OLUR TEHDİT GASP YALAN İFTİRA SİZİN BİLDİGİNİZ ENGUZEL İŞ

Vatandaş
Vatandaş @Malatya - 3 yıl Önce

Resme şöylə bir bakıyorum, ortak olduğunu söyleyip, aleyhte yazanlara hayret içinde kalıyorum. Hepiniz için uğraşan birisi için. Yazıklar olsun.


SIRADAKİ HABER

banner137