İş İnsanı Oğuzhan Sarı CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi İş İnsanı Oğuzhan Sarı Elazıp Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı…

İş İnsanı Oğuzhan Sarı CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi İş İnsanı Oğuzhan Sarı Cumhuriyet Halk Partisi’nden Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Elazığ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Oğuzhan Sarı, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yeniden bir umutlu başlangıç yapacağımıza yönelik inancımla, halkın iktidarında halktan biri olarak 2023 Milletvekili seçimlerinde Elazığ CHP 28. Dönem Milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.

SARI: AYDINLIK YARINLARI YENİDEN GÖRECEĞİZ!

Sarı, “14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, demokratik cumhuriyeti ortadan kaldırma girişimlerine karşı; emekten, demokrasiden, cumhuriyetten, güçlendirilmiş parlamenter sistemden ve sosyal hukuk devletinden yana olan bütün demokratik kitle örgütleri ve siyasi partilerin birlikte mücadele edebilecekleri son seçimdir. Halkımızla birlikte güçlü, demokratik, çağdaş hukuk devletini inşa etmek için seçimleri kazanacağız. Cumhuriyetin kazanımı olan fabrikaların, yabancılara ve yerli işbirlikçilerine peşkeş çekilmesine, işçinin memurun, emeklinin, köylünün ve esnafın sömürülmesine, basın özgürlüğünün ortadan kaldırılmasına izin vermeyeceğiz. Tam demokrasi ve güçlü bir parlamenter sistemi halkımızla birlikte yeniden kuracağız. Yolumuz aklı ve bilimi rehber alan Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Cumhuriyet, 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu’nun, 100 yıllık reklam arası değil, uygarlık tarihimizde çağdaşlaşma ve demokrasi yolculuğumuzun son halkasıdır. Bu duygularla, adaylığımı ilan ediyor, halkımızı 14 Mayıs’ta sandığa giderek aydınlık yarınları birlikte yaratmaya davet ediyorum. AKP iktidarında ülkemiz büyük kırılmalar yaşadı, ülkemiz ekonomik olarak yıkıma sürüklendi. Bunun ilk ayağı Cumhuriyet döneminde kurulan ve ülkede ekonomik kalkınmanın lokomotifi olan fabrikalarımız, bankalarımız, Kamu İktisadi Teşebbüsü(KİT) yok pahasına yandaşlara peşkeş çekilerek ekonomimizin can damarları kesildi. Ve bundan sonra ihale kanunu 192. kez değiştirilerek, ihaleler denetimsiz bir şekilde beşli çeteye verilerek, yap- işlet- devret modeliyle ülke batırıldı. İkinci olarak, yargı, yasama ve yürütme birliği sağlanarak, kuvvetler ayrılığı kaldırıldı, adeta cumhuriyet rejimiyle hesaplaşmaya girildi. Halkımız Kürt, Türk, Alevi, Sünni diye ayrılarak böl parçala yönet taktiği izlendi. Laik ,bilimsel eğitim ortadan kaldırılıp , Necip Fazıl rehber alınarak kindar ve dindar nesiller yetiştirme projeleri hayata geçirildi. Eğitim, cemaatlerin insafına bırakılarak genç beyinlerimizin geleceği karartıldı. Paralı eğitimin önü açılarak fırsat eşitliği ortadan kaldırıldı. Bütün bu gidişata dur demek, 14 Mayıs’ta bu zihniyeti sandığa gömmek asli görevimizdir” diye konuştu.

OĞUZHAN SARI KİMDİR?

1993 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Oğuzhan Sarı, ilk, orta ve lise öğrenimi Elazığ’da tamamlamıştır.

Başarılı geçen eğitim dönemlerinin ardından, Oğuzhan SARI, Lisans eğitimini Fırat Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde tamamlayıp iş hayatına atılmıştır.

Türkiye’nin 6 ilinde gayrimenkûl sektöründe çalışmalar yapmakta olan SARI öte yandan işletme sektöründeki çalışmalarıyla Elazığlı vatandaşlara hizmet vermektedir.

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Aday adayı olan Oğuzhan SARI, Elazığ’ın ve bölgenin Turizm alanındaki büyük eksikliklerini bilmekte, ve Elazığ’ın tanıtımı için çeşitli çalışmalar da yapmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2023, 19:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137