14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerde MHP’den Elazığ Milletvekili seçilen Semih Işıkver teşekkür mesajı yayınladı.

IŞIKVER: HARPUT BURÇLARINA ASILAN ÜÇ HİLAL ŞEHRİN TÜMÜNÜ KUŞATACAKTIR

Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek

Işıkver, “Zor ve meşakkatli bir seçim sürecinden geçerek bugünlere geldik. Adaylığımızın ilk açıklandığı gündün son güne kadar, şahsımı hedef alan ve ilimizin karanlık kapıları ardında kazanamayacağımız algısı oluşturmak için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyan, güç, sermaye, makam ve siyaset mühendisleri 14 Mayıs akşamı hüsrana uğramıştır. Anketler ve tüm algı operasyonlarına rağmen Ülkücü irade kararlılığını göstermiş ve şehrin geleceğine seyirci kalmayacağını dosta düşmana ispat etmiştir.  Seçimler öncesi hep ifade ettiğimiz gibi 15 Mayıs Elazığ için yeni bir tarihin başlangıcıdır. Bu tarih itibarı ile artık Ülkücü Hareketin Elazığ’da diriliş dönemi başlamıştır. Harput burçlarına asılan üç hilal şehrin tümünü kuşatacaktır. Biz bu irade ve bu hedefle yola çıktık” dedi.

IŞIKVER: İNŞALLAH CUMHURBAŞKANI ADAYI RECEP TAYYİP ERDOĞAN DA TÜRKİYE YÜZYILINA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKTİR

23 Hedef ve Projelerinin güçlü Cumhur ittifakı ile adım adım hayata geçmesi için seçmenlerinden aldığı vekaleti yine seçmenleri için kullanma döneminin başladığını kaydeden Işıkver, “Aziz milletimizin yüksek feraseti ile İnşallah Cumhur İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye yüzyılına kaldığı yerden devam edecektir” dedi.