İsmet Paşa ilkokulu Mezuniyet Heyecanı

İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıfı öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadılar.

İsmet Paşa ilkokulu Mezuniyet Heyecanı

4/ L sınıfı öğrencileri geride bıraktıkları 4 yılı  öğretmenleri ve arkadaşları ile doyasıya eğlenerek geçirdiler.

İsmet Paşa İlkokulu 4/L Sınıfı Öğretmeni Veysel Işık  ise “ Bir vedanın hüznünü demlerini yaşıyoruz hep birlikte. Bundan 4 yıl önce öğlencilerimiz ile yolarımızın kaderlerimiz buluştuğu o günlerde her biri ürkek kelebek gibiydiler. Saf , duru , tertemiz. Bizler o tertemiz sayfalara secdece kitaplardaki bilgileri doldursaydık ve sizleri bu gün sizleri öyle uğurlasaydık doğru yapmamış olurduk. Biz hata yapmanın hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu, tüm söylediklerinizin doğru olmasını , dürüstlüğü kazanmak kadar kaybettiğinde rakibini alkışlamanın erdem olduğunu kazanılan 1 liranın  bulunan 5 liradan daha değerli olduğunu, emeğin ve çalışmanın değerini öğrettik. Başarının 2 temele dayandığını ve bundan da gayret ve kendine inanç olduğunu öğrettik. Erdem denize o kadar sonsuz ki biz sizin gönüllerinize  bu denizden kendi alabildiğimiz kadar sizde verdik. Bu gün den sonra yeni okullarınız yeni öğretmenleriniz olacak. Sizler birer erdem avcısı olun. Herkesten damla damla iyilik ve güzellikleri toplayın.

Biz öğretmenlerimiz ile giden sevdiklerimizin ardından biraz hüzün ama daha çok ümitle sizleri güzel yarınlara uğurluyoruz. Çünkü bizler bire  bahçıvan edası  ile her yıl 4 yılda bir bahçemizi yeni çiçekler ile donatıp onları en güzel şekilde yetiştirip uğurlamaya devam edeceğiz.

 Sevgili çocuklar, insanları ve canlıları sevin. Sevmek sizi güçlü kılar. İyi bir arkadaş iyi bir dost olun. Çünkü herkesin bir dosta ihtiyacı vardır. Sizin de olacak. Zorluklar sizi ümitsizliğe sürüklemesin. Kendinize inanın. Başaracağınıza emin olun. Her zaman her yerde iyinin, güzelin ve doğrunun yanında olun. Hepsinden önemlisi de kalbinizdeki imanı hep koruyun ve son olarak diyorum ki uçun beni masum kelebeklerim uçun ! Konun bin bir çiçeğe taşıyın güzelliklerinizi dört bir yana.

Yolunuz açık olsun. Dualarımız hep sizin ile. Başınız sıkışırsa asla unutmayın. Biz sizi desteklemek için her zaman buradayız. Her daim gelin, biz sizin yanınızdayız “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137