İstanbul’daki Elazığlılar AK Parti Adayı Binali Yıldırım’a Destek İçin Bir Araya Geldi

İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Elazığ Baskil Kömürhan Dayanışma Derneği,  23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerinde AK Parti Adayı Binali Yıldırım’a destek için bir araya geldiler.

İstanbul’daki Elazığlılar AK Parti Adayı Binali Yıldırım’a Destek İçin Bir Araya Geldi

İstanbul Elazığ Baskil Kömürhan Dayanışma Derneği 23 Haziranda gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerinde AK Parti Adayı Binali Yıldırım’a destek için bir araya geldiler.

DEMİRBAŞ: BİNALİ YILDIRIM BEYİ İSTANBUL’DA BAŞKAN YAPACAĞIZ

Elazığ Baskil Kömürhan Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Demirtaş, yenilenen seçimde “Binali Yıldırım’ı inşallah İstanbul’a belediye başkanı yapacağız” diyerek “Sloganımız belli. Birlikte varız. İnşallah normalde seçim arifesi, Elazığ’ımızın birbirinden değerli başkanları burada. Hepsi Cumhur İttifakı’nı desteklemek için burada hepsine teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakında inşallah bu seçimlerde Binali Yıldırım beyi İstanbul’da başkan yapacağız. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunar bol muhabbetler dilerim” dedi.

ATLI: PARTİME KÜSMEDİM, REİSİME KÜSMEDİM

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ise, çok sıkıntılı bir süreçten geçildiğine dikkat çekerek, “Türkiye’nin her tarafından çok dua aldık ve o dolarları desteği ile rabbim nasip etti ve tekrar belediye başkanlığı koltuğuna oturduk. Ben buna rağmen partime küsmedim, reisime küsmedim. Kırgınlıklar olabilir ama ne olursa olsun bizim biraz CHP’lilerden örnek almamız lazım. Yanlışlarda olsa bizim partimizin yanında olmamız lazım, Cumhur ittifakı ile beraber. Allah MHP’den başkanımdan ve belediye başkanımdan sizlerden razı olsun. Bizim bugün birlik olmamız lazım. Bir olup diri olalım. İstanbul’u Pazar günü inşallah sizlerin dua ve desteği ile Binali beye teslim edelim”diye kaydetti.

GÜNDOĞAN: CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK OLMANIZI BEKLİYORUZ

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan’da cumhur ittifakına destek çağrısı yaparak, “Yenilenen İstanbul seçimlerinden dolayı genel başkanımızın talimatı ile bizlerde çok yoğun olmamıza rağmen memleketimizde işlerimizi askıya alıp AK Parti adayı Sayın Binali Yıldırım’a destek olmak için bugün burada bulunmaktayız. Bu vesile ile siz değerli hemşehrilerimizde Cumhur ittifakını destek olmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YAVUZ: BU MÜCADELEDEN ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Elazığ’da AK Parti’nin ilk kurucularından biri olduğunu söyleyen Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, “Ben Elâzığ’da AK Parti’nin il kurucularındanım. Daha önce Maden Belediye Başkanlığı yaptım. Ama maalesef trenden atılanlardan oldum ama bizim için tren önemli değil, memleket önemliydi. Bugün cumhur ittifakı kapsamında il başkanıma, belediye başkanımla beraber Binali beyin başarısı için mücadele etmekteyiz ve bu mücadeleden onur ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: BİR DÖNÜM NOKTASI OLARAK KABUL EDİLİYOR

İstanbul seçimleri büyük önem taşıyor diyen MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Türklüğün ve İslamiyet’in kök hücresi konumunda bulunan, Anadolu’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir paydaşı, bir parçası olan, şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki elimizde kalan son vatan parçasını bizden istiyorlar. Türkiye ve Türk’tük düşmanı, İslamiyet’in düşmanları tarafından İstanbul seçimi bunun için bir merkez, bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor. Çok ciddi bir argüman olarak kabul ediliyor” dedi

IŞIKVER: İSTANBUL’DA MÜCADELE ETMENİN ONURUNU GURUNU YAŞIYORUM

Başkan Işıkver, “Türk askerinin karşısında YPG’nin, PKK’nin, ESAD’ın fark etmiyor, Türk askerinin karşısında emperyalistler savaşı yürütenler, terör örgütleri ile saf tutanların çok net destek verdiği İmamoğlu’nun karşısında su taşıyan karınca misali İstanbul’da mücadele etmenin onurunu gurunu yaşıyorum. Şimdi bu noktadan itibaren önümüzde 5 gün kaldı. Belki içeri girerken söyledim. Başkanım burada İmamoğlu’nu gören var mı, dedi ki gelse başımın tacıdır ama yoktur başkanım. Biliyorum Elazığlı diktir merttir, Elazığlı hassaten günlük siyasetle değerlendirmeler yapmaz. Elazığ’ın düşmanlıkları 4 bin yıllıktır, 5 bin yılıktır” açıklamalarını kaydetti. 

IŞIKVER: TÜRK MİLLETİNİN BÜTÜN KAZANIMLARINI İSTİYORLAR

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Çok net bir şekilde Türk milletinin bütün kazanımlarını istiyorlar. Hepimizin bu idrakte olması lazım. Hassaten buradaki 100 oy sonucu değiştirmeye yetmiyor. Buranın %95’i zaten 31 Mart’ta da oy verdiler. Ama son 5 gün ve bu işin ciddiyetinin idrakine varmamız gerekiyor, İstanbul’u terör örgütünün taahhütüne bırakmamız gerekiyor. İstanbul üzerinden medeniyetimizi, İstanbul üzerinden ait olduğumuz, sahip olduğumuz, Türklük ve İslamiyet’in topraklarında bir operasyon bir ameliyat yapılmasına müsaade etmemek için hepimizin ayrı ayrı gayret göstermesi gerekiyor”diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 19:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Emir
Emir - 5 yıl Önce

Fethiye hanım dönüşünüze ayak uyduramıyoruz yavaş dönün.bi akplisiniz bi bağımsızsınız sonra tekrar akpli olmuşsunuz.mhpnin il başkanının yaptığı tüm konuşmalara gülüyorum.Neymiş,dedesi İstiklal savaşı gazisi olan Ekrem İmamoğlu gelince Türklük bitecekmiş.hey yavrum hey.hatırlatmak gerekir: T.C. ibaresinin tekrar koyulması kanun teklifini akp ve mhp mecliste reddetti.Ankarada Mansur Yavaş gelir gelmez T.C. ibarelerini tekrar koydu.her şey ortada.Her şey çok güzel olacak.

Oğuz
Oğuz - 5 yıl Önce

Işıkver, Stadyum işini kesin çözer o zaman, Stadyum İhalesini alanlar, Elazığsporun sahibi benim 21 Haziranda stadyum temeli atılacak diyen Binali Beye destek için istanbul'a mitil atmış ise seçimden sonrada Stadyumun temelini atar zannederim

baldız neden öptü
baldız neden öptü - 5 yıl Önce

Fotoğraflardan görünen o ki zorlan gitmişsiniz gibi bir duruşunuz var bırakın istanbulu gelin işinize bakın nedir ne kadar dert etmişsiniz yav

Gakgo
Gakgo - 5 yıl Önce

Siz bunlara destek olmaya devam edin, onlarda Elazığ'ı ihya(!) etmeye devam etsinler...

Gakko 23
Gakko 23 - 5 yıl Önce

Elazığ için mücadele yok Elin İstanbulunun peşindesiniz yalakalar

SIRADAKİ HABER

banner137