Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlularının vizyon projeleri arasında yer alan bir proje daha tamamlanarak vatandaşın hizmetinde sunuldu.

24 Ocak 2020’de meydana gelen 6.8’lik depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları, hummalı bir çalışmanın neticesinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğünün Abdullahpaşa Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmalar neticesinde tamamlanan 160 konutun 120 ‘si hak sahiplerine teslim edilirken, Belediyeni kendi mülkiyeti olan 40 konut ve 16 işyeri, “Ev ve İş Yeri Sahibi Olmak İsteyenler” için satışa sunulacak.

Yaralı Serçeyi Kurtarmak İsterken Kamyon Çarptı Yaralı Serçeyi Kurtarmak İsterken Kamyon Çarptı

3+1 ve 135 metrekareden oluşan daireleri sizler için görüntüledik.

Konutlar en düşük 2 Milyon TL +KDV’den satışa çıkarılırken en yükseği ise 2 Milyon 250 Bin TL + KDV, Dükkan fiyatları ise 6 Milyon 570 Bin TL + KDV’den başlarken, en yüksek dükkan fiyatı 13 Milyon 464 Bin TL + KDV şeklinde satışa sunulacak.

Yapımı tamamlanan ve Belediyenin kendi mülkiyeti olan 40 konut ve 16 dükkânın satışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, 14 Aralık Perşembe günü Bünyamin Eroğlu Kongre Merkezinde ihalenin gerçekleştirileceğini söyledi.

Muhammen bedelin en düşük 2 milyon en yüksek 2 milyon 250 bin üzerinden olacağını ifade eden Bilginoğlu, fiyatların kat ve cepheye göre değişkenlik göstereceğini ifade etti.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu,  konutlar için KDV yüzde 10, dükkânlar için ise 20 şeklinde olacak” dedi.

Video:

Editör: Haber Merkezi