Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, iş dünyasına istihdam seferberliği programının lansmanının Çarşamba günü gerçekleştirileceğini ifade etti.

 

“ÇOK CİDDİ DESTEKLERDEN BAHSEDİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “Elazığ Ticaret Sanayi Odasında Sayın Valimizin ve Milletvekillerinin de katılımıyla iş dünyasına istihdam seferberliği programının lansmanını gerçekleştireceğiz. Ekonomik olarak zor süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde hükümetimiz iş dünyasının yanında olma, işverenlerin yüklerini hafifletme ve çalışanlarında hayatına devam edebilmeleri adına birçok destek paketi hazırladılar. Bunlar 8 ana başlık altında toplandı. Gerek kısa çalışma ödeneği olsun gerek mesleki edindirme ve iş geliştirme projeleri olsun gerekse 18 aya kadar çalışanlarının SGK’larının devlet tarafından karşılanması olsun bu ve benzeri 8 ana başlıkta çok ciddi desteklerden bahsediyoruz” dedi.

ARSLAN, İŞ DÜNYASINI DAVET ETTİ

Başkan Arslan, Çarşamba günü ETSO Konferans salonunda gerçekleştirilecek olan programa tüm iş dünyasını davet ederek, “İş dünyasının bu desteklerden maksimum derecede istifade etmesi maliyetlerinin düşürülebilmesi adına bu projelerin, bu destek paketinin yarın lansmanını gerçekleştireceğiz. Ben buradan tüm iş dünyasını, işverenlerimizi, mali müşavirlerimizi ve konuyla ilgili olan paydaşlarımızı yarınki programa davet ediyorum. İş dünyasının maksimum derecede bu desteklerden faydalanarak istihdam oranını artırma gelecekteki günlerde de iş dünyasının ihtiyaç duyduğu gerek nitelikli personellere ulaşabilme, gerekse onların maliyetini düşürebilme, gerekse istihdam oranını artırabilme adına çok önemli noktalara temas edip bunların bilgilerini gerçekleştireceğiz. Tekrardan iş dünyamızı ve tüm paydaşlarımızı, mali müşavirimizi yarınki programda Elazığ Ticaret Sanayi Odası konferans salonunda ağırlamaktan şeref duyacağımız bildirmek istiyor herkese hayırlı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.