İsveç’te yaşayan Elazığlı vatandaşlar deprem bölgesindeki hemşehrilerimiz için yardım kampanyası başlatıldı.

Başlatılan kampanyada toplanan yardımlar Elazığ’a ulaştırıldı.

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek

NESİM: YURTDIŞINDA YAŞAYAN ELAZIĞLI HEMŞERİLERİMİZ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

Elazığ’da yardımı koordine eden Nihat Nesim, “Bu yardım gönüllülük esasına bağlı olarak Yurtdışında yaşayan Elazığlı Hemşerilerimiz tarafından düzenlendi. Bizde burada bu yardımlaşma kampanyasını organize ettik. Bu yardıma Hollanda’dan destek olan dostlarımıza ve İsveçten kalkıp bu yardımı dağıtmak için Gelen Mehmet Can ve Can Ailesinin fertlerine yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CAN: BÖLGEYE OLAN DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Kampaya için Elazığ’a gelen Mehmet Can ise, “Buraya gönüllü olarak geldim hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan kardeşlerimiz ile birlikte Deprem bölgelerine yardım etmek istedik biz bu kampanyayı aile içerisinde bir kampanya olarak düşünmüştük fakat sağ olsun İsveç’teki dostlarımız acıya bizde ortak olmak istiyoruz diyerek yardım eli uzattılar ve aile de başlayan kampanya kapsamlı bir yardım kampanyasına dönüştü bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Burada yardımı koordine eden Nihat Nesim Beyefendiye ve sahada bizimle çalışan hemşerilerimize minnettarız. Çocukların yüzünü güldürmek abla ve abilerimizin yanında olmak ve dede ve ninelerimizin hayır duasını almak için gelmiştik. Çok şükür insanlık görevimizi yerine getirdik. Adıyaman, Malatya ve Kahramanmaraş kırsalında bir takım malzemelerin dağıtımında bulunduk. Elimizden geldiğince yine bölgeye olan desteklerimiz sürecek. Yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.