İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı partilerinin kuruluşunun 3. Yıl dönümünde Elazığ Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’nın önünde toplanarak açıklama yaptı.

KANMAZ: KUTLAMALARIMIZA BURADAN BAŞLAMIŞ OLDUK

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kanmaz, “Basınımızın kıymetli temsilcileri; Sizlerinde bildiği gibi İYİ Partimiz bugün 3.yılını kutluyor. Genel başkanımız sayın Meral Akşener Hanımefendinin de katılım sağlayacağı büyük kutlamamız İzmir Tandoğan meydanında olacaktır. İl Başkanımız Sayın Mevlüt Or da bu büyük kutlamaya katılmak üzere İzmir’e hareket ettiği için Bugün ilimizde yapacağımız kutlamalarda aramızda bulunamayacaktır. Bizlerde İl ve Merkez İlçe yönetimi ile birlikte Valilik binamızın önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile gün içerisindeki kutlamalarımıza buradan başlamış olduk” ifadelerini kullandı.

KANMAZ: YARIN İÇİN DAHA İNANÇLIYIZ

Başkan Kanmaz, “5 Ekim 2017 de Genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin Ankara’da kurduğu partimiz her geçen gün büyüyerek ve güçlenerek yoluna devam ediyor. Ötekileştirilme kutuplaştırılma ve iftira atmosferinden beslenenlere karşı verdiğimiz mücadelemiz 24 Haziran seçimlerinde 40 vekilimizin seçilmesiyle ilk meyvesini vermiştir. Ne geçmişte ne bugün nede yarınlarda İYİ partiyi bölmek parçalamak isteyen hiç şer ve güç odakları emellerine ulaşamayacaktır. Her şeyden önce bilinmelidir ki; İYİ Parti milletin isteği ile kurulmuş cesurlar hareketidir. Bizler güçlü kadrolarımızla ülkemizi yönetmeye talibiz. Her türlü yıldırma ve parti içi hiyerarşimizi bozmaya çalışanlara söylemek isteriz ki; dünden daha güçlü yarın için daha inançlıyız” şeklinde konuştu.

KANMAZ: MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

Ahmet Faruk Kanmaz, “Partimizin her gönüllü üyesi ile birlikte gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalıştık. Bize karşı yapılan haksızlıklara ve atılan çamurlara karşı mücadelemizden yılmadık. Bizler bir aileyiz ve İYİ Parti ailesi olarak her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyoruz. Milletimizin İYİ Partimize ihtiyacı var, millet bizi çağırıyor. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere Milletimize, partimizin değerli kurucularına, her daim bizlere destek olan çalışmaları ve emekleri ile katkıda bulunan yöneticilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte daha nice 3 yılları geride bırakmak dileğiyle tüm cesur ve gönüllü İYİ Partililerimizin bugününü kutluyorum” dedi.