İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının ardından İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler Atatürk Anıtı'na Çelenk bıraktı.

SÖNMEZ: TARİH BİR BÜTÜN OLARAK BİZİMDİR

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, tarihe şahsiyetlere sahip çıkmanın önemine değindi. Sönmez, “Tarih bir bütün olarak bizimdir. Biz İYİ Parti olarak tarihi şahsiyetlere kavga ettirmenin bu ülkeye kötülük olduğu kanaatindeyiz. Atatürk’ten başlayarak Osman Gazi’ye, Oğuz Kağan’a, Metehan’a kadar bu tarih iyi ve kötü taraflarıyla bizimdir. Bu ülkeye hizmet eden bütün tarihi şahsiyetlerde başımızın tacıdır onların hepsini başta Mustafa Kemal, arkadaşları, milli mücadelede toprağa düşenler, cepheden cepheye koşanları rahmetle anıyor bu bayramın daha nice bayramların bağımsız geçireceğiz al bayrağımızın altında hep beraber toplanacağımız ayrımcılığın olmadığı, kimsenin bu ülkenin kast etmeye cesaret edemeyeceği önümüzdeki yıllarda da beraber geçirmeyi umuyorum” dedi.

20 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak? 20 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?