İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı, Başkan Servet Gürgözeler öncülüğünde 3. Olağan İl Kongresini gerçekleştirildi.

İl Teşkilatı tarafından düzenlenen kongreye tek liste ile gidildi.

Gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti 27. Dönem Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Avukat Veysel Esen, parti teşkilatı ve üyeler katıldı.

Gerçekleştirilen kongrede sandıklar açıldı.

Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Servet Gürgözeler ve yönetimi güven tazeledi.

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Genel Başkan Meral Akşener’in mesajını okudu.

ÇULHAOĞLU:BİR DEMOKRASİDEN YANAYIZ

Elazığ’da Futbol Saha Komiseri Başvuruları Başladı Elazığ’da Futbol Saha Komiseri Başvuruları Başladı

Daha sonra açıklamalarda bulunan Milletvekili Çulhaoğlu, “Bizi susturmaya, bastırmaya, sindirmeye çalışanlara milletimiz 72 yıl sonra bir kez daha millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün olmadığını hatırlatarak artık yeter söz milletindir diyerek sabırsızlıkla seçim sandığını beklemektedir. Biz demokrasiden, millet iradesinden, sandığa yansımasından yanayız” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZELER: GÜÇSÜZÜ GÜÇLÜYE EZDİRMEYECEĞİZ

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler ise, “İYİ Parti’nin varlık sebeplerinden biri de budur; millet bizden ekonomik krize çare bulmamızı bekliyor. Bunu çözeceğiz Allah’ın izniyle. Türk ekonomisini ayağa kaldıracak kalifiye kadrolara sahibiz. Millet bizden adalet bekliyor. Yargıyı siyasetin penceresinden inşallah kurtaracağız. İYİ Parti’nin iktidarında güçlü ve haksızlıkların kırbacı değil, haklı ve zayıfların zırhı olacaktır. Güçsüzü güçlüye ezdirmeyeceğiz. Bu ülkede adalet yok dedirtmeyeceğiz. Haklının hakkını veren insanlarımıza bu ülkede hak yemeyenler var dedirten bir düzen kuracağız” şeklinde konuştu.

Seçimin ardından partiye katılanlara rozet takıldı.

BAŞKAN GÜRGÖZELER’İN LİSTESİ