İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Elazığ’a geldi

İYİ Parti Ağın’da SKM açtı. SKM açılışına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’da katıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Elazığ’a geldi

Elazığ’a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, havalimanında partilileri tarafından karşılandı.

İYİ Partinin Ağın İlçesindeki SKM açılışına katılmak üzere Elazığ’a gelen Özdağ’ın ilk durağı Keban İlçesi oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Özdağ ve beraberindekiler daha sonra Ağın’a hareket ederek SKM açılışına katıldı.

SERTTAŞ: ÜÇ TANE MAHALLE KURACAĞIM

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Ağın Belediye Başkanı ve İYİ Parti Ağın Belediye Başkan Adayı Yılmaz Serttaş, “Biz diyoruz ki Türkiye’nin en temiz ilçesi. Geçtik bunu. Şimdi biz Avrupa’nın en temiz ilçesiyiz iddiası olan tek ilçe, Ağın ilçesi. Niye? 26 kilometre kilit parke döşedik. Bağcılar bölgesinde de hayvanların altına kiit parke döşedik. Çünkü onlarda rahat etsinler. Yeni istihdam alanları yaratacağız, nasıl yaratacağız? Sahil boyunda görünen adalara devredilen yerleri ben imara açacağım. Üç tane mahalle kuracağım. Badem entegre tesisleri kuracağız, arpayı biz toplayacağız. Selektörü biz kuracağız, tartı istasyonunu biz kuracağız. Biz devlete yük olmayacağız, devletin yükünü üstümüze alacağız. Çünkü biz iyileriz. İYİ Parti’yiz” dedi.

OR: DAHA İYİ HİZMETLER GELEBİLECEĞİNE İNANIYORUM

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ise, “Ben bir çok ilçe gezim, bütün ilçelerimizi gezim, Ağın gibi ilçe inanın her şeyiyle dört dörtlük bir ilçe görmedim. Bu da tabi yılmaz Başkan’ın eseridir. Yılmaz Başkan gerçekten Ağın’a hak ettiği değeri veriyor, Ağınlılar da inşallah kendisini bir dönem daha rahatlıkla seçebilir, seçerse daha iyi hizmetler gelebileceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

ÖZDAL: ÇOK İYİ BİR DÜŞÜNCE

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal da, “Sayın Başkanımın bahsettiği yatırımlar, burayı cazibe merkezi haline getiriyor, getirmiş. Çok teşekkür ederiz, çok güze müstesna bir ilçemiz olmuş. Biz kendisine buradan teşekkür ediyoruz. Bahsettiği yatırımlar, yani sulama, buradaki tarım arazilerinin sulu tarıama geçirilmesi ve özellikle bir şey dikkatimi çekti benim mesleki olarak ta çok alakalı olduğum ve yakın bulduğum bir şeydir; ponza. Ponza dünyada çok önemli madenlerden birisi. Sayın Başkanım inanıyorum ki bu ponza madenini önümüzdeki dönemde Türkiye’ye kazandıracaksınız ve Türkiye’nin büyün ponza ihtiyacını inşallah Ağın üzerinden karşılamaya başlanacaktır. Çünkü Türkiye önemli miktarda ponza ithal ediyor. Bu çok güzel bir yatırım, çok iyi bir düşünce” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ: ŞİMDİ BİR PROPAGANDA SÜRECİNDEN GEÇİYORUZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Bu seçimde seçmenler illeri, büyükşehirleri, ilçeleri yönetecek değerli ve değişik partilere mensup kadroları seçecekler, görev başına getirecekler. Bu bir hizmet yarışı. Bu partiler arasında bir hizmet yarışı, bu belediye başkan adayları arasında bir hizmet yarışı. Amaç; şehirlerde, büyükşehirlerde, ilçelerde, köylerde yaşayan vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak, onlara daha iyi hizmet götürmek, daha temiz su içmelerini sağlamak, daha temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamak, daha kolay ve insani bir şekilde ulaşım hizmetlerini temin etmek. Bu amaçla bir hizmet yarışı içerisinde şimdi bir propaganda sürecinden geçiyoruz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137