Seçim ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti’nin bu defaki durağı Elazığ Sebze Hali oldu.

Asilhan Arslan: Tüyap 2024 Türk Yapı Sektörü İçin Verimli Bir Fuar Oldu Asilhan Arslan: Tüyap 2024 Türk Yapı Sektörü İçin Verimli Bir Fuar Oldu

İYİ Parti Elazığ milletvekili adayı Av. Dr. İrfan Sönmez ve İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler esnaflarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi.

Temel sorunun işsizlik olduğunu ifade eden İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, enflasyonu yenen bir siyaset izleyeceklerini söyledi.

SÖNMEZ: ELAZIĞ’IN TÜRKİYE’NİN UMUTSUZ OLMASINA GEREK YOK

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, “  Türkiye’nin de Elazığ’ın da temel problemi biran önce bu genç işsizliğinin bitirilmesi biran önce bu enflasyonun hayat pahalılığının bertaraf edilmesidir. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren başka bir Türkiye’ye gireceğiz. Ve başka bir yönetimle Türkiye yönetilmeye başlanacak. İlk işimiz gençlerimizi işsizlikten kurtarmak anne babalarından harçlık almaktan kurtarmak kadınlarımıza sahip çıkmak çocuklarımıza sahip çıkmak enflasyonu yenen hayat pahalılığını durduran bir siyaset izleyerek bugün vatandaşlarımızın insanlarımızın düştüğü sefaletten onları kurtarmaktır. Bunun için projelerimiz var bunun için irademiz var bunun için kadrolarımız var. Biz bunu başaracağız umutsuzluğa gerek yok. Elazığ’ın Türkiye’nin umutsuz olmasına gerek yok ümit var olmalıyız Türkiye’nin imkanları büyük Türkiye’nin kaynakları büyük. Türkiye doğru yönetilirse rüşvetten hırsızlıktan, yolsuzluktan arındırılırsa birçok problemi çözer” dedi.