İYİ Parti İlçe Başkanlığı 3 İlçede Kongre Düzenledi

Merkez ilçe kongrelerini sürdüren Elazığ İYİ Parti İl Teşkilatı Palu, Maden ve Keban ilçelerinde kongrelerini tamamladılar.

İYİ Parti İlçe Başkanlığı  3 İlçede Kongre Düzenledi

İYİ Parti Genel Merkezi Genel Başkan Meral Akşener ve Genel İdare Kurulu kararıyla kongre kararı almasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'ın ilçelerinde de kongrelere gidiyor.

Palu, Maden, Keban ilçe başkanı ve yönetimlerinin belirlendiği kongrede Palu İlçe Başkanlığına tek aday olarak katılan ve partinin kurucularından olan, önce ki dönemlerde de İlçe başkanlığı görevini yürüten Nurettin Canpolat yeterli oy çoğunluğunu tekrar sağlayarak 3.kez başkanlığa seçildi.

CANPOLAT: İLK SEÇİMLERDE İNŞALLAH HALKIMIZ HÜR İRADESİYLE KARARINI İYİ PARTİDEN YANA VERECEK

Palu İYİ Parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongre sonucunda Nurettin Canpolat şölen havasında geçen kongreden dolayı katılan herkese teşekkür etti. Canpolat "İYİ'ler olarak ülkemizin aydınlık yarınları için mücadeleye yılmadan devam edeceğiz". Dedi. Maden ilçe Başkanlığı ve yönetim seçimi de yoğun katılımla 3.kez Necla Çağıran dedi. Necla Çağıran ise" Seçimimiz Maden halkına ve vatana millete hayırlı olsun, biz hertürlü zorluğa rağmen yılmadan devam ediyoruz. İlk seçimlerde inşallah halkımız hür iradesiyle kararını İYİ Partiden yana verecek” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137