İYİ Parti kadınları, 8 Mart kadınlar gününde bir araya geldi.

Partisinin kadınlarına hitap eden İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, yeryüzünde şefkatin ve merhametin sembolünün kadınlar olduğunu söyledi.

BAŞKAN OR: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, “Toplumun her katmanında fedakârca çalışan, üreten, topluma ve ailesine katkı sunan hayatımızın en özel varlıkları olan kadınlarımız, annelerimiz, hayat arkadaşlarımız, kızlarımız, kız kardeşlerimiz yüzyıllardır süregelen bir değerle sonsuz sevgi ve fedakarlıklarıyla en kıymetli varlıklarımızdır. Yeryüzünde şefkatin, merhametin, sevginin sembolü olan kadınlarımız Toplumsal yapımızın ve aile bütünlüğümüzün sağlanmasında başarılı ve mutlu nesillerin inşasında en önemli mimarlardır. Tüm kadınlarımızın toplumda saygın ve hakkettikleri yeri aldıkları bir dünyada yaşamalarını diliyor, başta bir anne üreten kadın ve partimizin genel başkanı olan Sn. Meral Akşener hanımefendinin ve tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan İyi Parti Kadın Kolları İl Başkanı Mesude Cömert,  partilerinin projesi olan güneşin kooperatifini Elazığ’da kurmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

CÖMERT: TÜRK KADINININ HAYATIN HER ALANINDA BAŞARABİLECEKLERİNİN BİR TEMİNATIDIR

İyi Parti Kadın Kolları İl Başkanı Mesude Cömert, “Türk kadını hem tarihimiz boyunca hem de özellikle Türkiye Cumhuriyeti ayağa kalkması için benzersiz bir mücadele vermiştir. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Dünyada hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere kadınının gösterdiği özverinin dünya çapında örnek teşkil ettiğini işaret götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez' sözleri, Türk etmektedir. Birbiri ardına gelen savaş dönemleri boyunca eşlerini, kardeşlerini, evlatlarını ve nice sevdiklerini cephelere gönderen ve yine gerektiği anda, yavrusunu sırtına bağlayıp kağnıyla cepheye cephane taşımak için günlerce yol kat eden annelerimizden bize miras kalan dirayet ve cesaret, Türk kadınının hayatın her alanında başarabileceklerinin bir teminatıdır” diye ifade etti.