İYİ Parti Karakoçan 3. Olağan kongresi ilçe parti binasında yapıldı.

Kongreye Elazığ İl Başkanı yönetim kurulu başkan yardımcısı Habip Yaşar, İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan ve teşkilat üyeleri de katıldı.

İlçe Başkanları, partililer ve vatandaşlar, ilçede bulunan diğer siyasi parti başkanları da hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti Karakoçan 3. Olağan Kongresin de, tek aday olan Karakoçan İYİ Parti Kurucu başkanı Bekir Tosun, geçerli oy kullanan delegenin tamamının oyunu alarak üçüncü kez İYİ Parti Karakoçan İlçe başkan seçildi.

5 Kasım 2022 Cumartesi Günü gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren İYİ Parti Elazığ İl Başkan yardımcısı Habip Yaşar divan başkanlığına seçildi. Yaptığı konuşmada:

Faaliyet Raporunu İYİ Parti Karakoçan İlçe Başkanı Bekir Tosun okudu,

İYİ Parti Karakoçan İlçe Başkanı Bekir Tosun yaptığı açıklamada, “ İYİ Parti Türkiye'nin Partisi, Biz bugün Karakoçan’da 3. Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Kongremize teşrif eden il başkan yardımcımız ile birlikte Elazığ’dan gelen misafirlerimiz ve kongremizde bizleri yalınız bırakmayan can dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Karakoçan’da 3 yıl önce İyi partiyi arkadaşlarımız ile birlikte kurduk. Bugün Partimizin 3. Olağan kongresini yaparken gururluyuz, partimize her geçen gün halkımızın desteği ve katılımları artmakta. Bu durum bizleri onurlandırıyor ki Halkımız İYİ Partiye güveniyor ve inanıyor. Bizlere düşen büyük sorumlulukla halkımızın milletimizin hizmetinde olamaya devam edeceğiz. Başta Adalet, Hak ve Hukuk yolunda, demokrasi yolunda elimizi taşın altına koymuşuz. Har zaman vatandaşımızın yanında olmaya ve gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. İYİ Parti İle Karakoçan için daha iyi olacak, geleceğin partisi olacak, alternatif parti olacak. Kongremizin Karakoçan’a herkese hayırlı olmasını dilerim teşekkür ederim” dedi.