İyi Parti Karakoçan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Açılışa İyi Parti Milletvekili adayları Yüksel Ercan ve Kerim Eflatun ile İyi Parti Karakoçan ilçe Başkanı Bekir Tosun, CHP İlçe Başkanı Musa Özdilek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ekrem Evliyasever katıldı.

İlçelerinin İyi Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade eden Karakoçan İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Tosun, bunun en somut neticesinin 14 Mayıs akşamı sandıklardan çıkacağını Söyledi.

Daha sonra Milletvekili Adayları Kerim Eflatun, Yüksel Ercan partililerine seslendi.

Keban’da İşçi Alımı Yapılacak Keban’da İşçi Alımı Yapılacak

Öte yandan Zafer Partisi Kurucusu ve Eski Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, ve Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Akgün, Elazığ’a gelerek, İYİ Parti Elazığ Birinci sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez’e destek verdi.

Sönmez’e destek için Elazığ’a gelen Türk ve Akgün, meselesinin partiler üstü olduğunu kaydederek, Sönmez’e başarılar diledi.

SÖNMEZ: KİMSE BİR ŞEY YAPMIYORDU

İYİ Parti Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, “ Bu şehrin sorunlarını biliyorum caddelerini biliyorum ne olacağını da çok iyi biliyorum. Dört tane milletvekilimiz bide Gürsel Bey vardı kimse bir şey yapmıyordu. Sağ olsun yine biraz Gürsel Bey biraz konuşuyordu. Biz cesur insanız” dedi.