İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ilçe gezilerini sürdürüyor.

İl Teşkilat Başkanı Erhan Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, Belediye Meclis Üyesi Kahraman Doğan, İş İnsanı Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan ile Keban ilçesine giden İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, esnaflarla bir araya geldi.

Esnaf ziyareti sonrasında Balıkçılar Birliği Başkanı Yücel Doğan’ı ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberindekiler balıkçılıkla uğraşan esnafın sıkıntılarını dinleyerek, çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Or ve teşkilat mensuplarının bir sonraki durağı Sarıçubuk, Harmantepe, Uzuntarla ve Cip köyleri oldu.

OR: KAHVEHANELER İŞSİZ GENÇLERİMİZLE DOLU

Başkan Or, “Esnaflarımızın derdi dağları aşmış, vatandaşımız ve esnafımız hayat pahalılığı, işsizlik ve belirsizlikten dertli. Esnaflarımız veresiyesiz iş yapamaz halde. Esnaf, vergi ve zamlardan, artan maliyetlerden bunalmış durumda. Kahvehaneler işsiz gençlerimizle dolu. Necip milletimiz bu zulme, bu basiretsiz yönetime layık değil. Bizler çözümün tek kelimeyle iktidar değişiminden yana olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

ERCAN: VATANDAŞIN DERDİNE DERMAN OLACAĞIMIZI BELİRTMEK İSTİYORUM

İş insanı Yüksel Ercan, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gördüğümüz manzaranın iç açıcı olduğunu söylemek mümkün değil. Ülkemizde tarımsal destekler yetersiz. Tarım politikaları köylüyü her daim borçlandırmakta. İYİ Parti iktidarında tarım politikalarını yeniden ele alacağımızı, vatandaşın derdine derman olacağımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.