İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Sönmez bu kapsamda Gezin ve Bermaz bölgesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bermaz ve Gezin bölgelerinde yol sorunundan alt yapı sorununa kadar birçok problemin olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Sönmez çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

SÖNMEZ: ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ

Sönmez, “Alt yapı problemi var muhtarlığın mutlaka birkaç tane personelle desteklenmesi gerekir. Geçen gün İŞKUR alımlar yaptı buradan talep gitmesine rağmen herhangi bir personel alımı yapılmamış buraya personel ayrılmamış bu tip sıkıntıların giderilmesi lazım. Bu bölge fasulyesiyle çileğiyle meşhur olan bölgelerden bir tanesi ne yazık ki Gezin’in fasulyesini bilmiyoruz bu bizim yanlışlarımızdan bir tanesi. Biz ürettiğimiz şeyleri mutlaka markalaştırmalı ve bütün Türkiye’ye takdim etmesini bilmeliyiz. Vatandaşlarımızdan büyük bir destek ve ilgi görüyoruz. Türkiye’de Elâzığ’da, Gezin’de değişim istiyor inşallah 15 Mayıs’ta bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. Gezin gibi safiye beldeleri kışın ve yazın nüfusu değişen beldelerin mutlaka belediye olması lazım bir muhtarın tek başına 40 bin kişiye hizmet edebilmesi mümkün değil ve onu biz burada ezmek gibi bir durumla karşı karşıya kalırız. Muhatrlarımız burada çok büyük sıkıntı çekiyor onun için 2 bin rakımıyla belki de yapmak bu gibi bölgeler için geçerli olmamalı nüfusu 40 bini ulaşan bir yerin mutlaka belediye olması gerekir. biz İYİ Parti olarak 15 Mayıs’ta seçileceğiz halkın teveccühünü görüyoruz temennimiz 100 bin oy 2 milletvekili. 15 Mayıs’tan itibaren Elazığ’ın diğer bölgelerindeki problem gibi Gezin’in, Baskil’in Palu’nun, Ağın’ın Karakoçan’ın, Kovancıların tek tek dinlediğimiz problemlerini dile getirip çözüm arayacağız” dedi.

Öte yandan seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez istişarelerde bulundu.

Elazığ’da Öğrencileri Taciz Ettiği İddia Edilen Okul Müdürü Tutuklandı Elazığ’da Öğrencileri Taciz Ettiği İddia Edilen Okul Müdürü Tutuklandı

Ayrımcılık yapmadan herkesin vekili olacağını ifaden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, iktidar oldukları durumda mülakat sorununu kaldırılacağını söyledi.

Sönmez, “Ayrımcılık yapmayacağız vatandaşın hepsini kucaklayacağız ben eğer seçilirsem ki anketler öyle gösteriyor inşallah sizlerin de destek ve dualarınızla herkes görecek herkesin ekibi olacağız. adam beni eleştirebilir beni sevmeyebilir benimle ilgili düşünceleri olabilir bu şahsidir ama bir yerin vekili olduğunuz zaman herkesin problemine koşacaksınız. Türkiye’nin temel problemlerinden bir tanesi mülakat meselesidir. Millet ittifakının programında var mülakatlar kesin olarak kaldırılacak mülakat fakir fukara çocuklarının siyasi desteği olmayan çocukların hakkını gasp edip arkası olanların çocuklarına vermektir” dedi.