DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan, İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, partilerine ilginin giderek arttığını ifade etti.

SÖNMEZ: SEÇİM BÜROMUZU ZİYARET EDEREK DESTEKLERİNİ İFADE ETTİLER KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, “ Partimize çeşitli toplum gruplarından destekler devam ediyor. Bugün Deva Partisi Kurucu İl Başkanı çok değerli arkadaşım otuz, kırk yıl beraberliğimiz bulunan Murat Dağhan Bey seçim büromuzu ziyaret ederek desteklerini ifade ettiler kendilerine teşekkür ediyorum. Partimize ve adaylığımıza ilgi her geçen gün büyüyor. Önümüzdeki günlerde de başka destek açıklamaları göreceksiniz” dedi.

Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan, İYİ Parti’ye başarılar dileyerek destek verdiğini söyledi.

Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı

DAĞHAN: GÖREVLERİ YERİNE GETİRECEĞİNE BEN CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Dağhan, “Memleketimizin yetiştirmiş olduğu değerlerimizden birisidir. Her zaman zor zamanlarda konuşan cesur bir abimizdir. Biz öyle bildik öyle tanıdık. Şimdi biz Elazığlılar olarak eğer devşirme sonradan Elazığlı olmaya çalışan ithal olmayan gerçekleri eğmeden bükmeden söyleyen tecrübesi siyasi birikimi olan hukukçu akademisyen bir milletvekili istiyorsak Elazığ’ın sorunlarını her ortamda gündeme getiren vekil istiyorsak biz İrfan Sönmez’i tercih etmeliyiz. İrfan abimizin bu görevleri yerine getireceğine ben canı gönülden inanıyorum Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayları Av. İrfan Sönmez, Yüksel Ercan ve Abdulkerim Eflatun Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

Elazığ’ın partilerine sahip çıktığını belirten İYİ Parti milletvekili Sönmez’e Galericiler sitesi esnafları da teşekkür etti.