İYİ Parti Elazığ Seçim İletişim Merkezi açıldı.

Valilik karşısında yer alan Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayları İrfan Sönmez, Yüksel Ercan, Abdülkerim Eflatun, Şenay Aladağ Demirel ve partililer katıldı.

Partililerini selamlayan İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Yüksel Ercan, yeni bir başlangıca ihtiyaçları olduğunu belirterek Elazığlıları 14 Mayıs’ta sandık başına davet etti.

ERCAN: GÜÇLÜ BİR ZEMİNE İHTİYACIMIZ VAR

İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Yüksel Ercan, “ bugün milletimizin, ülkemizin ve devletimizin yeniden inşası için yeni bir başlangıca ihtiyacımız var. Ayaklarımızın üzerine basıp ileriye doğru atlayacağımız sapa sağlam bir zemine ihtiyacımız var. Hiçbir vatandaşımızın dışarıda bırakılmadığı cebinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanını taşıyan herkesin bu devlete ait hissettiği memleketin tamamını kapsayan güçlü bir zemine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milletvekili adayı Abdülkerim Eflatun da, iktidarlığa hazırlanan millet ittifakı için destek istedi.

EFLATUN: BİZİM AMACIMIZ LİYAKATİ GETİRMEK, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KILMAK

İYİ Parti Milletvekili adayı Abdülkerim Eflatun, “ Bizim amacımız liyakati getirmek, hukukun üstünlüğünü kılmak. Sayın Sinan Ateş kardeşimizin katillerinden hesap sormak için biz bu yola çıktık bundan sonrada bu yolda devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs günü Türkiye’de hırsızların önü kesilecek cebimizden çıkan beşli çeteye ödenen paralar tek tek geri alınacak elbette bu süreçte sizlerde bize destek olacaksınız elimizden geleni bizde yapacağız” dedi.

İYİ Parti adayı Şenay Aladağ Demirel de, parti olarak her kesimin taleplerini gündeme getireceklerini ifade etti.

DEMİREL: ELAZIĞLILARIN HAKLI TALEPLERİNİ DİLE GETİRECEĞİZ

İYİ Parti adayı Şenay Aladağ Demirel, “ Biz altı bin iki yüz seksen dört sayılı kadın haklarının savunucusu olacağız. İstismara uğramış çocuklarımızın savunucusu olacağız. Barınaklarda katledilen sokak canlılarımızın savunucusu olacağız. İşsiz gençlerimizin mülakat adı altında ezilen gençlerimizin haklı sesi olacağız. Partimizin parti organlarımızın STK’larımızın, iş adamlarımızın, sanayicilerimizin kısacası Elazığlıların haklı taleplerini dile getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Hedeflerinin en az 2 milletvekili çıkarmak olduğunu belirten İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı İrfan Sönmez ise, 14 Mayıs’a kadar ev ev gezeceklerini söyledi.

SÖNMEZ: HEDEFİMİZ İKİ MİLLETVEKİLLİĞİ VE CUMHURBAŞKANLIĞINI ALMAKTIR

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı İrfan Sönmez, “ Biz bu kadar değiliz biz Elazığ’da kırk biniz elli biniz altmış biniz. Hedefimiz iki Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığını almaktır” dedi.

Elazığ Valiliği Açıkladı Operasyon Başlatıldı! Elazığ Valiliği Açıkladı Operasyon Başlatıldı!