İYİ Parti Teşkilatı Mollakendi Beldesi’ni Ziyaret Etti

İYİ Parti Elazığ Teşkilatının durağı Mollakendi Beldesi oldu. İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberindeki heyet vatandaşlarla buluştu.

İYİ Parti Teşkilatı Mollakendi Beldesi’ni Ziyaret Etti

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, Teşkilat Başkanı Erhan Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül ve İş İnsanı Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Mollakendi Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mollakendi Belde Başkanı İsmet Tan tarafından karşılanan İYİ Parti heyeti, Karşıbağ ile Güntaşı mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yeni üye çalışmalarına katıldı.

OR: GEZİLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Ziyaretin ardından yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, “Teşkilat mensuplarımızla birlikte yaptığımız gezilerimizi sürdürüyoruz. Ayrım yapmaksızın şehrin genelinde vatandaşımız AKP iktidarından yana dertli olduğunu belirtiyor. Karşıbağ ve Güntaşı Mahallesi’nde oturan hemşehrilerimiz bir yandan su poblemi yaşarken diğer yandan artan elektrik, gübre ve yem fiyatlarından yakınıyor. Partimize yeni üye çalışmaları yaptığımız sırada Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Köylüler, Uluova’nın susuz tarıma terk edilmesinden dolayı tarım yapamaz bir halde. Yetkililerin bu konuda duyarsız olması ise vatandaşı canından bezdirmiş. Tüm Türkiye’de olduğu gibi milletimiz artık İyi ve liyakatli kadroları iş başında görmek istiyor” dedi.

ERCAN: ELAZIĞ’IN GENELİNDE GEZİLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan ise, “İl Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında Mollakendi belde sakinleriyle bir araya geldik. Köylülerimize bir dokunup bin ah işitiyoruz. Oy verip Milletvekili olarak gönderdikleri siyasilerin kendilerine yardımcı olmadığından dert yanan belde sakinleri artık bu gidişata son vereceklerini söylüyor. Uluova’nın sorunlarını görmezden gelen mevcut iktidardan yakınan köylüler, bundan sonra tercihlerini değiştireceklerini belirtiyorlar. Bizler İYİ Parti teşkilatı olarak Elazığ’ın genelinde gezilerimize devam edeceğiz ve tüm vatandaşlarımızın dertlerine ortak olacağız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İyi parti Elazığ
İyi parti Elazığ - 3 yıl Önce

İyi parti Türkiye genelinden iyi oy alabilecek potansiyeli var. Ama Elazığdan çok iyi adaylar bulup koyamaz iseler Elazığdan seçilmeleri çok zor. Ses getirecek bir çalışmalarını göremiyorum. İl başkanlığıda, millet vekili adaylığına çalışanlarında çalışma anlamında çok yeterli olduğunu görmüyorum..

Zeki
Zeki @İyi parti Elazığ - 3 yıl Önce

Iyi parti çalışmalarının olumlu yönde olduğunu ve aday seçiminin doğru olduğunu düşünüyorum.

Ad soyad
Ad soyad - 3 yıl Önce

Bu beldenin başkanı nerde

Yavuz temizel
Yavuz temizel - 3 yıl Önce

Geliyorum ve adayım

Xyz
Xyz - 3 yıl Önce

Yüksel bey iyidir

Zeki
Zeki - 3 yıl Önce

Ercan bey iyidir.

SIRADAKİ HABER

banner137