İYİ Parti ve CHP’den Ortak Toplantı

İYİ Parti ve CHP, seçimlere sayılı saatler kala düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda hem birlik mesajları verildi hem de belediye başkan adayları Ali Şekerdağ’a destek istendi.

İYİ Parti ve CHP’den Ortak Toplantı

Yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanlığına ortak aday çıkaran İYİ Parti ve CHP’liler düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya İYİ Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu Durmuş İlhan, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, iki partinin il başkanları, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

OR: İNŞALLAH ZAFERE DOĞRU GİDİYORUZ

Toplantıda ilk olarak İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, “Biliyorsunuz şuarada 4 gün kaldı. Artık uyumak yok. Burada İYİ Parti olarak, İYİ Parti İl Başkanı olarak ve ittifak adayı Cumhuriyet Halk Partisi ile beraber inşallah zafere doğru gidiyoruz. Artık bize uyumak yok” ifadelerini kullandı.

KAPALAN: İYİ PARTİ’YE KULLANMALARINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM

Daha sonra CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün örgütleri tüm dedikodulara rağmen, tüm spekülasyonlara rağmen ittifak adayımız İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Bey’in yanında olduğumu buradan tekrar söylemek istiyorum. Tüm Cumhuriyet Halk Partililerin Pazar günü sandık başına giderek oylarını belediye başkanında da, belediye encümeninde de İYİ Parti’ye kullanmalarını önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu.

KOÇ: EN İYİ GÖRÜNEN ALİ ŞEKERDAĞ’DIR

İl Başkanlarının destek çağrısının ardından kürsüye gelen İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Gültekin Koç, “Bizde hep birlikte Ali Bey’in kefiliyiz. Zira belediyeyi bu durumdan kurtarabilecek, Elazığ’a yeni ufuklar açabilecek ve arkasından da gerçekten başarılı bir belediye işletmeleri için adayları içerisindeki en iyi görünen Ali Şekerdağ’dır” dedi.

EFLATUN: SONUNA KADAR DA DESTEĞİMİZİ VERİYORUZ

İYİ Parti Milletvekili Adayı Kerim Eflatun ise, “Bu her şeyden önce televizyonlardan, meydanlardan bas bas bağırdıkları gibi ülkemizin bir beka sorunu değil, biz belediye başkanımızı seçiyoruz. Elazığ’da da 15 yıldır belediyeyi idare eden yönetimlerin kötü bir yönetim sergilediklerini, Elazığ’a iyi hizmet veremediklerini görüyoruz. Bundan dolayıdır ki biz daha iyi hizmet vereceğiz iddiasıyla Sayın Ali Şekerdağ yola çıktı. Biz de kendisinin arkasındayız, sonuna kadar da desteğimizi veriyoruz” diye konuştu.

SÖNMEZ: YABANCILAŞTIRAN BİR SİYASETİN İÇERİSİNDE ASLA OLMAYACAĞIZ

Avukat Yazar İrfan Sönmez de, “Karşınızda bu milletin varlığına kast etmiş, bu milleti yok etmeye, bu ülkenin bayrağını indirmeye kast etmiş insanlar yok. Bize bu şekilde hitap eden, siyaseti bir savaş haline getiren vatandaşın yarısını ötekileştiren, yabancılaştıran bir siyasetin içerisinde asla olmayacağız” dedi.

EROL: SİYASETİ BİR YERE SEÇİLMEK İÇİN YAPAN BİRİSİ DEĞİLİM

Elazığ’da fark oluşturduğunu ifade eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da, “Siyasetin tekelleştiği Elazığ’da, ticaretin tekelleştiği Elazığ’da, kamu yatırımlarının tekelleştiği Elazığ’da, personel alımlarının tekelleştiği Elazığ’da 41 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir Milletvekili olarak seçip, 8 aylık bir kısa sürede bile farkı yaratabilmişsek, bu farktan halkımız, ilçelerimiz, köylerimiz insanlarımız siyasi düşüncesi ne olursa oldun memnun kalmışlarsa şimdi ikinci aşama; aynı farklılığı belediye başkanlığında da yaratmak. Belediye başkanlığında da bu kez de siyasal farklılığı yaratacağız. Bunu siyaseten konuşmuyorum. Ben siyaseti bir yere seçilmek için yapan birisi değilim. İmkansızları başaran, gittiği her bölgede seçilmiş Milletvekili olan birisi değilim. Seçim kazanan bir vekilim. Onun için benim birinci derece vefam önce bu Cumhuriyeti bize hediye eden, kuran Mustafa Kemal Atatürk’edir” ifadelerini kullandı.

EROL: ADALET İÇERİSİNDE YÖNETEN BELEDİYE BAŞKANINA İHTİYACIMIZ VAR

Milletvekili Erol, “Vallahi, billahi biz Elazığ’da gösterebfileceğimiz en adayı bulmuşuz. Niye en doğru adayı bulmuşuz? Şimdi Ali Bey’ de bana da çok sık gelen bir eleştiri. ‘Bu Ali Bey hiç gülmüyor’ ben bu arkadaşlara diyorum ki; biz gülen belediye başkanına değil, hakkaniyet içerisinde, adalet içerisinde yöneten belediye başkanına ihtiyacımız var” diye ifade etti.

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞ’IN KARDEŞÇE YAŞAMASI İÇİNDİR

İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı Ali Şekerdağ da, “Bu yola çıkarken bunu en kalbi duygularımla söylüyorum; inanın ne makamdır, ne mevkidir… Elazığ’ın iyi yönetilmesi içindir, Elazığ’ın adil yönetilmesi içindir, Elazığ’ın ticaretinin gelişmesi içindir. Tarımının, sanayisinin, hayvancılığının gelişmesi içindir. Elazığ’ın kardeşçe yaşaması içindir. Elazığ’da demokrasinin tesisi içindir. İnsanların korkmadan kendilerini ifade etmeleri içindir. Makama geldiğimiz zaman ben sizlerden biriyim. Makama değer katan bir anlayış içerisinde olacağız. Makamdan değer kazanan bir anlayış içerisinde asla olmayacağız. Makama değer veren insanların ayakları yerden kesilir. Havada gezerler, beyinlerine oksijen gitmez, beyin ölümünü yaşarlar ve halkla da ilişiğini keserler. Biz asla böyle olmayacağız” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
işte budur
işte budur - 5 yıl Önce

Adam gibi adamlar bir arada ...hiç birinin menfaat adamı olmadığı ortada...yolunuz açık olsun...

Niyazi
Niyazi - 5 yıl Önce

Elazığ da seçim Cumhur İttifakından Şahin Şerifoğulları ve Millet İttifakının adayı Ali Şekerdağ arasında geçer.

oktay
oktay @Niyazi - 5 yıl Önce

AHMET BEY DEDİKLERİNİZE KATILIYORUM.. .ELAZIĞDA AKP DIŞINDA KİM KAZANIRSA KAZANSIN YETERKİ AKP KAZANMASIN ARTIK.MEMLEKETTEN SOĞUTTULAR İNSANI GERÇEKTEN İYİDİDEN İYİYE GİTMEYİ DUSUNUYORUM ELAZİGDAN

Ahmet
Ahmet @Niyazi - 5 yıl Önce

Üzülüyorum şu memleketin geldiği noktaya.İnsanlar sorgulamıyor eleştirmiyor elazığda hiç.Mhpnin son dönemde geldiği nokta yanlış.çizgisinden tamamen çıktı.yoksa bende geçmiş dönemde bilal hocaya oy vermiştim fakat gelinen noktada " adaya oy verilir " düşüncesini üzülerek terk edip mhpye hiçbir şekilde oy vermeyi doğru bulmuyorum.iyi parti saadet chp ve başka partilerde var.gelinen noktada bunları tercih edilmesini daha doğru buluyorum tabii herkes özgür iradesiyle istediği partiye oy verebilir.fakat şu bir gerçekki elazığda değişim zamanı çoktan geldide geçiyor.Çünkü Elazığda yaşam kalitesi çok düşmüş.insanlar ömürlerinin sonlarına kadar böyle yaşamayı tercih ediyorlarsa yine aynı partiye oy versinler.Memleketimiz için hayılırısı olsun

Memleket sevdalisi
Memleket sevdalisi @Niyazi - 5 yıl Önce

Ahmet bey soylediklerinize elestirinize hak veriyorum bende Ak partiyi partizanlastirmadim yanlis yapilanlari elestirmesinide bilirimm.. sadece ortak ona verme buna ver gibi algilar hic guzel degil... belediye baskanligi sahsa verilir o parti bu parti diye verilmez.. kim elaziga daha hayirlisiysa o olsun

Ahmet
Ahmet @Niyazi - 5 yıl Önce

Ayrıca bunlar memleketi heba ettiler ranta çevirdiler diyorsun. senin oylarınla yaptılar ne yaptılarsa. yıllarca oy vermeseydiniz akpye. partizanlığı siz yaptınız yıllarca % 70 oy aldılar elazığdan. yenimi gördünüz bunların memleketi heba ettiklerini? kusura bakmayın yani elazığın bu halde olmasının tek nedeni sizin oylarınız. ben İzmirde yaşıyorum Elazığa senede iki kez falan geliyorum her geldiğimde daha gerilemiş görüyorum. yazık memlekete.

Ahmet
Ahmet @Niyazi - 5 yıl Önce

Memleket sevdalısı. sen akpye tepki için akpnin sağ kolu mhpye oy veriyorsun.mhpye vererek bir şey değişmez.gayet tabi adaya oy verilmesi doğru fakat akpnin ortağı olan mhp söz konusuysa onun adayına değil.. iyi parti chp ile ittifak halinde. hdp falan yok. a habber ve yandaş kanalların yalan haberlerine inanıyorsunuz.sanki iyi parti ve chp davul zurnayla eşkıyaları dağdan indirtti.mhp yıllarca akpye laf söyledi açılım sürecinde ve diğer konularda sonra kalktı akp ile ortak oldu.böyle bi parti işte.yerel seçimde gayet tabi adaya oy verilir partiye değil ama burada konu akpnin ortağı olan mhp.çamur at izi kalsın falan klişe sözler bunlar. kimsenin çamur attığı yok. var olan birşeyi söylüyorum sadece.

Memleket sevdalısı
Memleket sevdalısı @Niyazi - 5 yıl Önce

Ahmet kardes biz diyormuyuz ha chp ha iyi parti ha hdp ha feto bunlar işbirliği icinde degil mi? ADAYA bakin partizanlik yapmayin diyoruz kim daha yapabilir kim daha elaziga faydali olacaksa o olsun diyoruz... ali sekerdag iyiyse ona haluk arslan daha iyi yapacaksa ona ama benim oyum bilal coban icin mhpye bende ak partiliyim ama bunlar elazigi heba ettiler.. yatirimi ranta cevirdiler.. mhpnin yaptigi alt yapiyla elaziga su gidiyor evlere camur at izi kalsin siyasetinden vazgecin artik

Ahmet
Ahmet @Niyazi - 5 yıl Önce

ha akp ha mhp ikisi ortak zaten. akpye tepki olarak mhpye vermek mantıklı ve doğru değil. İKİSİ ORTAK İKİSİ İTTİFAKLAR.bunun farkında mısınız? MHP birşey yapamaz bu ülkeye. hep akpye çalışmıştır yıllarca. artık akp mhp dışında partilerin yönetime geçmesi lazım.CHPnin olduğu bütün belediyelerde yaşam kalitesi çok yüksek. bütün araştırmalar bunu gösteriyor. İzmir çöpten geçilmiyor diyenler yalan söylüyor. gelin İzmire görün ben izmirde yaşıyorum. İzmir belediyesinin yaptığı kentsel dönüşümü metroyu görün. Eskişehiri gidin görün. bir tane akp belediyesinin olduğu yerde yaşam kalitesi yüksek deyin neresi var? örnek verin? yok öyle bir yer. her yeri betonlaştırmışlar.

Memleket Sevdalisi
Memleket Sevdalisi @Niyazi - 5 yıl Önce

Erkan kardes düşünmüş ve kararimi yazmisim zaten... Oyum bilal cobana o yuzden mhpden yana kullanacam... partici değilim kim daha yapabilir kimin projeleri daha iyi kim daha Elaziga vakifsa onadir

Erkan
Erkan @Niyazi - 5 yıl Önce

Memleket sevdalısı arkadaş ilimize belediye başkanı seçeceğiz. Neden parti üstü düşünelim ki? Elazığ işsizlik rekoru kırıyor, belediyecilik anlamında önemli bir şey yok. Civar illere göre önemsenmiyoruz. Çalışmayan vekilleri her dönem seçtiriyorlar. Sonra sen kalkmış parti üstü düşünün diyorsun.Düşünme sırası sende...

Memleket sevdalisi
Memleket sevdalisi @Niyazi - 5 yıl Önce

Tek derdimiz vatan topragimiz elazig basta olmak uzere tüm turkiye..oy herseyden kiymetlidir o yuzden parti üstü düşünmek ona gore karar vermek gerek.. Tayyip erdogana oy veriyorum ama bu secimde projeye bakarim en iyi elazigi bilene oyumu ondan yana kullanirim o yuzden bilal coban

ÖZKAN
ÖZKAN @Niyazi - 5 yıl Önce

Salim kardes bahceli mi secime giriyor belediye secimi siyasi partisi ideolojisi dili irki mezhebi ne olursa olsun adaya oy verilecek benim tercihim o yönde kim daha yaparsa ona verilir BILAL COBAN hak ediyor emegi fazla sonra dersen haluk arslan sonra ali sekerdag en son sahin serifogullari derim

Salim
Salim @Niyazi - 5 yıl Önce

Özkan hemşehrim, Bilal çoban Haluk Arslan dan daha az oy alır. Neden dersen Bahçeli konuşmaya başladı.

ÖZKAN
ÖZKAN @Niyazi - 5 yıl Önce

Aynen ama ikincilik icin çünkü Bilal COBAN 1. OLARAK CIKACAK...

enteresan
enteresan - 5 yıl Önce

Yaşar Koçak adında bir yorumcu facebook yorumları bölümüne yorum yapmış,yalan üstüne kurulmuş siyaset diyor.sanki iyi parti ve chp yıllardır memlekete verilen bütün sözleri tutmamış,sanki iyi parti ve chp memleketi bu hale getirmiş.enteresan doğrusu.kimin yalancı olduğunun muhakemesini yapamıyorlar.sorgulayamıyorlar da.yazık bu memlekete.


SIRADAKİ HABER

banner137