İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberindekiler, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle buluştular.

ERDEM: TEMENNİMİZ DA FAZLALAŞMASI

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, partinin genel kurulun ardından oluşan yeni yönetime başarılar dileyerek, “Yeni bir kongreden çıktılar hayırlı olsun yeni görevleri. Kendilerine siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Geçtiğimiz cuma günü İzmir’de bir deprem yaşandı. İzmir deki hemşerilerimize geçmiş olsun diliyorum. Ölenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. 24 Ocak’ta ta biz de yaşadığımız için aynı şeyleri hissediyorum. Allah yardımcıları olsun. En kısa zamanda inşallah yaralarını sararlar tek temennimiz bu. Elazığlılar olarak onları en iyi anlayan bizleriz. çünkü aynı şeyleri bizde yaşadık. Allah başka acılar göstermesin kimseye. Bu arada Sayın İl Başkanımız, dediğim gibi yeni göreve seçildi. Kongre ile geldi. Kendilerine başarılar diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunan 5 partimizden biri İyi Parti. Diğerleriyle birlikte siyasi partiler demokrasimizin olmazsa olmazlarıdır. Beş grup var meclisimizde temennimiz bunun daha da fazlalaşması” dedi.

OR: ACILARIMIZ AYNI

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, kendilerini ağırlayan gazeteciler cemiyetine teşekkür ederek, İzmir’i en iyi anlayanların Elazığlılar olduğunu kaydetti, “Bizler bugün Elâzığ’da cemiyetleri özellikle gazetelerle ilgili Elâzığ’ın bütün sorunlarını sağlıklı bir şekilde vatandaşa duyuran gazetemizin cemiyet başkanını ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Öncelikle sayın başkanımızın da dediği gibi İzmir’de meydana gelen depremde ölenlere Allahtan rahmet, yaşayanlara acil şifalar diliyorum. Acılarımız aynı” ifadelerini kullandı.

OR: ELÂZIĞ’DA DEPREMİN YARALARI HENÜZ SARILMADI

Mevlüt Or, partisinin millet bizi çağırıyor kampanyasına değindi, vatandaşın sıkıntılarını dinlediklerini kaydederek, “Esnafımızı dolaşmaya başladık. Elâzığ’da depremin yaraları henüz sarılmadı. Özellikle önümüz kış. Bu kışı geçirmeleri için konteynır kenti dolaştık. Konteynır kentte yaşayan vatandaşlarımız mağdur olduklarını, bu kışı nasıl geçireceklerinin hesabını yapıyorlar. Hükûmetin burada yetersiz olduğu ilk etapta bakanlarımızın gelip gidip Elâzığ’a sahip çıkacaklarını ifade etmelerine rağmen daha sonra yavaşladığını vatandaşımızın taleplerine kendilerine çare bulunmadığını söylediler. Sahipsiz Elâzığ’a hala katılıyoruz” dedi.