İYİ Partili Kadınlara Rozetleri Takıldı

İYİ Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlene seçime doğru programında, yeni üyelere rozetleri takıldı.

İYİ Partili Kadınlara Rozetleri Takıldı

İYİ Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı Seçime Doğru Programı düzenledi.

Düzenlenen programda İYİ Parti Kadın Kollarına katılan üyelere de rozetleri takıldı.

İYİ Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsema Karakoçan, amaçlarının Türkiye’ye faydalı olacak çalışmalara imza atmak olduğunu belirtti.

KARAKOÇAN: AMACIMIZ TEK ADAMLIK SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRMEK BU MEMLEKETİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK, YARGIYA BAĞIMSIZ HUKUKU ÜSTÜN KILMAK HAKSIZLIĞA DUR DEMEKTİR

İYİ Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsema Karakoçan, “ Burada toplanmamızın amacı seçimlere nasıl hazırlanıyoruz, bugüne kadar neler yaptık, bundan sonra neler yapabiliriz. Bildiğiniz gibi seçim takvimi yaklaştı. Amacımız tüm kadınlarımızla birlikte ülkemize faydalı olacak çalışmaların altına imza atmaktır. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bu yola çıktığı zaman engellendi, toplantıları engellendi yapılacak olan toplantılara salonlar bulamadı önlendi, yapılacak salonların elektrikleri kesildi ama yılmadı, yorulmadı asla pes etmedi. Bugün artık salonlara sığamıyoruz. Amacımız tek adamlık sistemini değiştirmek bu memleketi hak ettiği yere getirmek, yargıya bağımsız hukuku üstün kılmak haksızlığa dur demektir” dedi.

Başkan Karakoçan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener öncülüğünde kadınların sesi olacaklarını ifade etti.

KARAKOÇAN: YILMAYACAĞIZ, USANMAYACAĞIZ, YORULMAYACAĞIZ,

İYİ Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsema Karakoçan, “ Şehrimizde, ülkemizde bayrağımızın dalgalandığı her metre karede kadınlarımızın gücü, sesi olacağız. Bugünde burada partimize gönül veren ve bu kutlu yolu yürümek isteyen kadınlarımızla birlikte toplanmış bulunmaktayız. Yılmayacağız, usanmayacağız, yorulmayacağız, çalışacağız, çalışacağız, çok çalışacağız. Elazığ iyi olacak Türkiye iyi olacak az kaldı, o sene bu sene” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137