Bağımsız olarak Maden’den Belediye Başkanı seçilen ardından da AK Parti saflarında yerini alan Musa Orhan, İYİ Parti’ye geçti. Orhan’ın parti rozeti teşkilat binasında düzenlenen törenle takıldı.

OR: İYİ PARTİ’YE KATILMASI BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR

İl Başkanı Mevlüt Or, İYİ Parti’nin belediye seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağını söyleyerek, “İYİ Parti devletin bütünlüğüne, hukukun üstünlüğüne, 81 milyonu kucaklayan, demokratik hak ve hürriyetlerin teminatıdır. İnanç ve düşünce hürriyetine saygılı, milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyetlere giden yolun taşlarını döşeye döşeye gelen cesurlar hareketidir. Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de her gün gelişen, büyüyen İYİ Parti Elazığ’da belediye seçimlerinde büyük bir zaferle çıkacağına inancım tamdır. Ali Şekerdağ adayımız olduktan sonra hem partide hem kamuoyunda büyük bir heyecan oluşmuştur. Bu heyecan ilçelerde etkisini göstermiştir. Bugünde Maden Belediye Başkanımız Sayın Musa Orhan’ın aramıza katılması cesurlar hareketine büyük bir güç kazandırmıştır. Değerli başkanım Musa Orhan’ın İYİ Parti’ye katılması bizleri onurlandırmıştır. Kendileri tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Aramıza hoş geldin diyorum”dedi.

ORHAN: HEP BİRLİKTE İYİ OLACAĞIZ

Maden Belediye Başkanı ve İYİ Parti Maden Belediye Başkan Adayı Musa Orhan, “Bizler inşallah hayatımızın her safhasında bütün bireylere karşı, partili partisiz her insanımıza karşı işte, aşta, gönülde, yürekte, hayatımızın her safhasında hep birlikte iyi olup iyi davranacağız ki hep birlikte iyi olacağız. Çok fazla söze gerek yok. İnşallah 2019 Mart yerel seçimlerinde bende daha önce 2 dönem yapmış olduğum belediye başkanlığında belediye başkanlığını bu Mart 2019 yerel seçimlerinde partimizde yeni partimde İYİ Parti ile aday olup inşallah ta devam etmeye çalışacağız, gayret göstereceğiz”diye kaydetti.

ŞEKERDAĞ: BUGÜN KAYBEDİLEN İYİLERİN BULUŞTUĞU BİR ORTAM BU

“İyiler kaybetmez, kaybedilir” sözüyle konuşmasına başlayan Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ da, “İyiler kaybetmez, kaybedilirler. Bugün kaybedilen iyilerin buluştuğu bir ortam bu. Sayın Musa kardeşimin de Mevcut belediye başkanlığı devam ediyor. Ben inanıyorum ki böyle değerli insanlar önümüzdeki dönem içerisinde partimizde yer alacaklardır. Bununda müjdesini buradan vermek istiyorum. Allah’ın izniyle dik durarak, asla hiç kimseye diklenmeden, önümüze koyulmak istenen taşları birer birer kenara atarak yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart Yerel Seçimlerinde büyük bir zaferle hem Elazığ’da hem de Türkiye genelinde çıkacağız. Ben bunun hem işaretlerini alıyorum hem de bunun insanlarla birebir konuştuğumuz zaman yürekten gelen bir içtenlikle ifadelerini dinliyorum. Musa kardeşime de önümüzdeki yerel seçimlerde de başarılar diliyorum”ifadelerini kullandı.