İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği Çocuklara Çifte Bayram Yaşattı

İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği Karakoçan’ın Kulundere ve Bulgurcuk köylerinde çocuklara çifte bayram yaşattılar.

İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği Çocuklara Çifte Bayram Yaşattı

İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği Karakoçan’ın Kulundere ve Bulgurcuk köylerinde çocuklara çifte bayram yaşattılar.

Ekip çocuklara Oyuncak, pamuk şekeri, pasta, bayramlık kıyafetler, elbise, ayakkabı, gömlek, tişört, pantolon, saç tokası gibi hediyeler verdiler.

Başkan vekili Mustafa Kara, her çocuk bayram sabahı hediyelerle uyanmak ister bizde çocuklarımız sevindirmek için buradayız” dedi.

KARA: BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

Başkan vekili Mustafa Kara yaptığı açıklamada, “Bugün burada olmamızın iki temel sebebi var bugün 23 Nisan Çocuk Bayramı. Dünyada sadece Çocuk ülkemizde kutlanan bir bayram. Çocuklara Ulu önder Atatürk’ün hediye ettiği bu bayramı ve aynı zamanda ramazan Bayramı arifesinde çocuklara çifte bayram yaşatalım dedik. Çocuklara hem ikramlarımız olacak, eğlence ve bayramlık hediyelerimiz olacak. Her çocuk bayram sabahı hediyelerle uyanmak ister bizde çocuklarımız sevindirmek için buradayız. Oyuncaklar pamuk şekeri ve Pasta ikramımız oldu. Bayramda giyecekleri bayramlık hediyeler kıyafetler, elbise ayakkabı, gömlek, tişört, pantolon, saç tokasına kadar bir çocuğu mutlu edecek ne varsa bugün çocuklara hediye edeceğiz. “İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği” olarak ülkemizin ve dünyamızın geleceği olan çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Onlara iyi gelecek temennisinde bulunuyorum. Bu vesile ile bir hafta sonra ramazan bayramı yine başta çocuklar olmak üzere Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını da en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ: ÇOCUKLARIMIZLA BAYRAMI KUTLAYACAĞIZ

Hamza Güneş, “Bugün Karakoçan’da iki köyümüzde çocuklarımızla bayramı kutlayacağız bayramlık hediyeler dağıtacağız, Kulundere ve Yığ Bulgurcuk köylerimizde ki çocuklarımızı sevindireceğiz. Bende hemşerilerimin özellikle tüm Karakoçan’ın bayramını kutlarım, inşallah daha iyi bir şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Allah herkesin hayrını kabul etsin öncelikle çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137