Çeşitli ziyaretler için Elazığ’a gelen Elazığ İzmir Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer acar ve beraberinde gelen yönetim kurulu üyeleri Erdinç Tan, Sema Kaya, Ramazan Bektaş, Gökhan İlkay ve Gürhan Başdaş Medya Grubumuzu ziyaret etti.

ACAR: ELAZIĞ’DA ÇOK SICAK KARŞILANDIK

Elazığ’da çok sıcak karşılandıklarını dile getiren İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar, “Elazığ’ı çok güzel bulduk. Güzel karşılandık, Çok sıcak karşılandık. Belediye başkanı olsun, Ticaret odası başkanı olsun, Kanal Fırat olsun,Kanal23 olsun diğer resmi dairelere gittiğimizde ilçeleri gezdik. Herkesin bakış açısı çok güzeldi inanın her gün saat 7’de kalkıp 12’ye kadar koşturuyordum. İnan şimdi gece bile koşturmak istiyorum. Elazığ için Elazığlılar için ne gerekiyorsa kültürümüz için, turizm için ne gerekiyorsa yapacağız. Yönetim kurulumuz 17 kişi şuan da 5 kişi burada” dedi.

ACAR: İZMİR’DE BİLE BÖYLE BİR KANAL YOK

Medya grubumuzu ziyaret eden Başkan Acar, “ Kanalınız çok süper yani İzmir’de Türkiye’nin 3. Büyük ili İzmir’de bile böyle bir kanal yok. Artı personeli, genel yayın yönetmeni, sahibi gerçekten bizim İzmir’de ki derneğimize, bütün yaptığımız projelere sahip çıkıyor. Yardımcı oluyor, Destek oluyor. Haber olarak yayınlandığı için teşekkür ederim” diye konuştu.

Büyük bir proje hazırladıklarını ifade eden Başkan Acar, Elazığ’ın kültürünü yaşatmak istediklerini vurguladı.