Kabine Bugün Toplanıyor

Kabine Toplantısı ne zaman saat kaçta başlayacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bugün bir araya gelecek olan Bakanlar Kurulu Kabinesi'nde ele alınacak olan konu başlıkları arasında Yunanistan ile yaşanan gerilim, Esir Takası, Mir ödeme sistemi, Ekonomi Gündemi, Terörle Mücadele gibi konular masada ele alınacak.

Kabine Bugün Toplanıyor

Geçtiğimiz hafta yurt dışı temasları nedeniyle gerçekleşmeyen Kabine Toplantısı, bu hafta birden fazla gündem ile bir araya gelecek.

Toplantıda yüksek enflasyona karşı alınacak yeni önlemler, Mir Kart alternatiflerinin ele alındığı İstanbul’daki ekonomi toplantısının detayları, sosyal konut kampanyasındaki son durum gibi birçok konu masaya yatırılacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte, o detaylar

Kabine Toplantısı bugün yapılacak. Kabinede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanghay İşbirliği Örgütü ve BM Genel Kurulu kapsamında yürüttüğü temasların detayları ele alınacak.

1 Ekim’de açılacak yeni yasama dönemi öncesinde Meclis’in önündeki düzenlemeler de önemli toplantının başlıkları arasında yer alacak.

Rusya ve Ukrayna arasında esir değişiminin ardından Türkiye’nin arabuluculuğunda kalıcı ateşkesin sağlanmasına dönük atılabilecek yeni adımlar da kabine gündeminde olacak.

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Kabine Toplantısı 26 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 15.00'da başlayacak. Toplantı sonucu 18.00 itibariyle beklenecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137