Elazığ’da yaşayan 38 yaşındaki iki çocuk annesi Ayşegül Kahvecioğlu, Çayda Çıra Mahallesi’nde 2014 yılında yapımı tamamlanan Memur Sen ikinci Etap Konutlarının yöneticiliğine talip oldu.  

2 bin 500 nüfuslu sitenin yöneticiliğini kazanan Kahvecioğlu, sitenin bakım ve onarımı, çimlendirilmesi, site yollarının genişletilmesi ve sitenin ışıklandırılması gibi bir çok projeyi hayata geçirdi.

KAHVECİOĞLU: ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK

Ayşegül Kahvecioğlu, “2020 yılının Eylül ayında seçimle geldim buraya. 27 binanın 510 dairesi. Yaklaşık 2 bin 500 nüfusa dayanıyor. Elazığ’ın ilçeleri kadar bir nüfusumuz var. Burayı yönetiyorum. Bende buranın bir site sakiniydim zaten önceden. Kat sakinlerimizin isteği üzerine; bir kadın elinin değmesi gerektiğini söylediler. Bende tabi ki siz isterseniz bende başla göz üstüne ben bu ağır yükü alabilirim dedim. Gerçekten omuzlayıp da üzerime bunu alarak ilerlemeye başladım" ifadelerini kullandı.

Bir belde nüfusuna sahip sitenin yönetimini üstlenen Kahvecioğlu kısa sürede oyunu aldığı komşularının da takdirini topladı.

“KADIN ELİ DEĞDİĞİ BELLİ OLDU”

Site sakinleri de, “Burası önceden taş topraktı. Ağaç denilen, yeşillik denilen hiçbir şey yoktu. Yedi yıl sonra bir buçuk yıla yakındır Ayşegül hanım geldi. Geldikten sonra gerçekten de bu sitemiz çok çok güzelleşiyor ve halen daha da devam ediyor. Kuyu suyumuz yoktu, söyledik; bir söylememize baktı. 2 tane kuyu vuruldu. Duvarlarımız kaç yıldır yapılmıştı, lambaları yaptı. Kadın eli değdiği her haliyle belli oldu. Gerçekten de muhteşem bir site” şeklinde konuştu.

“SİTEMİZDE İLERLEME VAR”

Bir başka site sakini, “Ne kadar değiştiğiniz bir dünya biliyor, herkes biliyor. Bizde farkındayız. Gerçekten sitemize bir sürü hizmeti var. Kaldırım taşları, yollar, artezyenler bayağı bir şey oldu. Sitemizde ilerleme var” dedi.