Kadın Eli Siteye Değdi

Siteye kadın elin değdi, güvenlikten temizliğe tüm hizmetler en üst seviyede sunulmaya başladı.

Kadın Eli Siteye Değdi

Elazığ’da yaşayan 38 yaşındaki iki çocuk annesi Ayşegül Kahvecioğlu, Çayda Çıra Mahallesi’nde 2014 yılında yapımı tamamlanan Memur Sen ikinci Etap Konutlarının yöneticiliğine talip oldu.  

2 bin 500 nüfuslu sitenin yöneticiliğini kazanan Kahvecioğlu, sitenin bakım ve onarımı, çimlendirilmesi, site yollarının genişletilmesi ve sitenin ışıklandırılması gibi bir çok projeyi hayata geçirdi.

KAHVECİOĞLU: ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK

Ayşegül Kahvecioğlu, “2020 yılının Eylül ayında seçimle geldim buraya. 27 binanın 510 dairesi. Yaklaşık 2 bin 500 nüfusa dayanıyor. Elazığ’ın ilçeleri kadar bir nüfusumuz var. Burayı yönetiyorum. Bende buranın bir site sakiniydim zaten önceden. Kat sakinlerimizin isteği üzerine; bir kadın elinin değmesi gerektiğini söylediler. Bende tabi ki siz isterseniz bende başla göz üstüne ben bu ağır yükü alabilirim dedim. Gerçekten omuzlayıp da üzerime bunu alarak ilerlemeye başladım" ifadelerini kullandı.

Bir belde nüfusuna sahip sitenin yönetimini üstlenen Kahvecioğlu kısa sürede oyunu aldığı komşularının da takdirini topladı.

“KADIN ELİ DEĞDİĞİ BELLİ OLDU”

Site sakinleri de, “Burası önceden taş topraktı. Ağaç denilen, yeşillik denilen hiçbir şey yoktu. Yedi yıl sonra bir buçuk yıla yakındır Ayşegül hanım geldi. Geldikten sonra gerçekten de bu sitemiz çok çok güzelleşiyor ve halen daha da devam ediyor. Kuyu suyumuz yoktu, söyledik; bir söylememize baktı. 2 tane kuyu vuruldu. Duvarlarımız kaç yıldır yapılmıştı, lambaları yaptı. Kadın eli değdiği her haliyle belli oldu. Gerçekten de muhteşem bir site” şeklinde konuştu.

“SİTEMİZDE İLERLEME VAR”

Bir başka site sakini, “Ne kadar değiştiğiniz bir dünya biliyor, herkes biliyor. Bizde farkındayız. Gerçekten sitemize bir sürü hizmeti var. Kaldırım taşları, yollar, artezyenler bayağı bir şey oldu. Sitemizde ilerleme var” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gako
Gako - 1 yıl Önce

Seçimle gelmemiş. Bu ay seçim yapılmalıydı. Yapılmadı. Yani sitemizde kat müiliyeti kanununa göre seçim yapılmamıştır.

.
. @Gako - 1 yıl Önce

Bunu ilk getiren kişi sen değil misin?Şimdi ne değişti böyle yazıyorsun.

Rıza Demir
Rıza Demir @Gako - 1 yıl Önce

Bir işten anlamaz yapmaz yapamaz anca boş takırtı adını yazda tanıyak senin gibi muhterem bir tenekeyi

Bina sakini
Bina sakini - 1 yıl Önce

Ayşegül Kahvecioğlu, “2020 yılının Eylül ayında seçimle geldim buraya. Demiş ne kendi seçildi. Ne bina sözcüleri seçildi. Nede yatdımcıları. Sulh ceza hakimine müraacaat etsen bunları kesin görevden alır. Oy çokluğu yapılmış bir srçim yok. Bu şekildr yalanla haber yapması milletin aklıyla alay etmektir.

MEMURSEN 2.ETAP SAKİNİ
MEMURSEN 2.ETAP SAKİNİ - 1 yıl Önce

ALLAHTAN KORKUN BE DEĞİŞEN NEDİR KENDİ ADAMLARINIZLA REKLAM YAPIYORSUNUZ SİTE TEMSİLCİLERİ BİLE SİZDEN YANA NEYİN MUHABBETİDİR BU ACABA. GÜNEŞ ENERJİLERİNİ TOPLAYIP SATTINIZ GİRİŞ KATLARI BOYADINIZ BUMUDUR YAPTIĞINIZ FAYDA. YÖNETİME KENDİ ADAMLARINIZLA GELİP ÇÖKTÜNÜZ ŞİMDİDE KALKMIŞ BAYAN ELİ DEĞDİ DİYE REKLAM YAPILMIŞ. ALLAHTAN KORKUN ALLAHTAN. MEMURSEN İKİNCİ ETAPTA OTURAN ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNEN BİR SİTE SAKİNLERİNDEN BİRİYİM. AİDAT ÜCRETLERİ 270 TLYE ÇIKARILDI. EKSTRA YOK KAMERA TAKILACAK YOK ÇEVRE DÜZENİ BİLMEM NE İSTEMİYORUZ KARDEŞİM BİZ BUNLARI KİME SORUPTA KARAR ALIP YAPTIRIYORSUNUZ BENİM FİKRİMİ SORAN BİR ALLAHIN KULUNU GÖRMEDİM KAPIMA GELİP BUNU SORAN OLMADI. KAPIMA GELMENİZİDE İSTEMEM MİLLETE İFTİRALARDA ATILMIŞ O AYRI BİR CABASI ZATEN. KADINA HESAP SORANLARI MAHKEMEYE VERİYOR BENİ TACİZ ETTİLER İFTİRA ATTILAR DİYE. SİTE YÖNETİMİ ADINA KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR ORADA BİLİNMİYOR KİM NE MAAŞ ALIYOR BİLİNMİYOR. YÖNETİCİ İSENİZ NEREYE NE HARCANMIŞ ÖNCE BUNUN HESABINI VERİN. GETİRİN APARTMAN GİRİŞLERİNE LİSTENİZİ ÇIKARIN DİYİN Kİ YÖNETİM BU KADAR MAAŞ ALIYOR KAPICI BU KADAR MAAŞ ALIYOR ÇEVRE DÜZENİNE BU KADAR PARA VERİLDİ IVIR ZIVIRA DETERJANA ASANSÖRE ELEKTİRİĞE SUYA BU KADAR VERİLDİ. KUL HAKKI YEMEYİN KENDİNİZİ BU KONUMA SOKMAYIN SEN ORADAN PARA ALIYORSAN BU DETAYLARIN HEPSİNİ DETAYLANDIR İNSANLARA SUNKİ KİMSE SENDEN ŞİKAYETÇİ OLMASIN. SANA KARŞI ÇIKAN HERKESİ MAHKEMEYE VERDİN İNSANLARI TEHDİT EDİYORSUN BENİM ARKAMDA TAYYİP ERDOĞAN VAR DİYE NERDE GÖRÜLMÜŞ BÖYLE BİRŞEY BİZ AKŞAMA KADAR İKİ KURUŞ KAZANALIM DİYE CANIMIZI DİŞİMİZE TAKIYORUZ HABERLERDE GÖRDÜĞÜMÜZ ŞEYE BAKIN YA HAKMIDIR BU REVAMIDIR.

işin bencesi
işin bencesi @MEMURSEN 2.ETAP SAKİNİ - 1 yıl Önce

böyle insanlarla bir sitede yaşamak hakikaten sorun yani. adam yolsuzluk çalma çırpma var demiyor. para gidecek diye temizlik ,kamera vb temel şeyler istemiyor. böyle adamların 3-4 adamın olduğu site zamanla çöplüğe metruklaşmaya doğru gidiyor. arkadaş paranızı her kuruşuna kadar peşine düşün. kesinlikle helal paranızı kimse çar çur veya indiregandi yapamasın ama sene olmuş 2022 kamera istemem gibi site de yaşama mantığına uymayan şeyler de istenmez yani. bu temel de eleştiri yapılmaz...

Toki
Toki - 1 yıl Önce

Haber yapmayı bırakında işinize bakın. Yangın merdivenleri kar dolu bodrumlar berbat temizleyen yok

DG2
DG2 - 1 yıl Önce

Kay yağdı binanın anten adaptörleri yanmış bir hafta televizyon kanalları yoktu. Kapıcıya soruyoruz adaptör değişecek cihaz yanmış malzeme gelecek diyor. Bir hafta boyunca bir malzeme bulunamazmı ben kendim bizzat arayıp kapıcıya söylediğim bu malzemeyi yönetim tederik edemeyeyecekse eller çarşısından ben alıp getireyim yada antenci çağıralım yapsın bumu daha iyileştirme apartman aralarında bir ampül patlıyor bir haftada bir ampül alıp takmak yok giriş katın ampülü patlamış yada fotoseli bozulmuş iki hafta o şekilde kaldı iyileştirme bu olsa gerek ama aidtlar memur artışına göre aynı anda artırılıyor bir haftadır apartman giriş merdivenlerindeki karlar temizlenmiyor siz neyin haberini yapmışsınız acaba

Elazığ23
Elazığ23 - 1 yıl Önce

İşleri kime verdiği yada kimler tarafından yapıldığını bir takip edin bakın kim çıkacak tek kişiye verilmiş işler perde arkasından sadece bir kişi yönlendiriyor bu bayanı yalansa desin yalan kırk kişi getirir iş yaptırmak için ama kendisinin çok yakinen olduğu biri ile bu işi yürütüp iyi yiyor ortalama milyonları bulan bir aidat la neler yapılıyor bakın araştırın görün kimde yalan konusuyorsa Allah ondan sorsun

Zeliha
Zeliha - 1 yıl Önce

Bir çevreci olarak Ayşegül hanımın yaptığı yorumlara cümlelere şaşırıyorum hiç bir icraat görmedim ancak paraları cebe atsın seçimle geldim demiş ben öyle birsey hatırlamıyorum kendini üstlerde görüyor insanlara cahil kelimesini çok kullanıyor ya zaten devletimiz bu tokiler yapıldığı zaman ağaçlar dikmişti onun dışında her bina kendine fidan aldı dikti O zaman Ayşegül hanım bile yoktu piyasada şimdi üstüne oturuyor ben diktim diyor kimin parasıyla kime hava atıyor sizden tek ricam gelip kendiniz görmeniz o konuşan kendi babası diğer bayanda en yakın arkadaşı bu yaln haberi gelin birde kendiniz görün ansızın kapıları çalın sorun memnunlar mı ben değilim hakkımıda helal etmiyorum.

Gako
Gako - 1 yıl Önce

Çok erkeksen sen yaz

Rıza demir
Rıza demir @Gako - 1 yıl Önce

Homoseksuelim sandın galiba gako adımı görmünmü


SIRADAKİ HABER

banner103

banner109