Elazığ İl protokolü Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Kadir Gecesi mesajı şu şekilde;

“Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en güçlü şekilde paylaştığımız rahmet ve mağfiret mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece, yüce kitabımız Kur-an’ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği ve Rabbimizin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediği kutlu bir zaman dilimidir. Rabbimden bu mübarek gecenin feyzinden ve bereketinden azami ölçüde istifade etmemizi nasip etmesinin diliyorum. Bu mübarek gece hürmetine, Yüce Rabbimden Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için mücadele eden Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere zulüm altında bulunan tüm dünya Müslümanlarının felahını niyaz ediyorum. Gönül coğrafyamızdaki mazlum kardeşlerimizi bu mübarek gecede dualarımızla yalnız bırakmayalım. Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı Kadir Gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin hemşehrilerim, milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ın Kadir Gecesi mesajı şu şekilde;

"Mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, tüm İslam âlemi için büyük anlam taşıyan Kadir Gecesi'nin feyzine ve bereketine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel ve anlamlı gecede, dualarımızın kabul olması ve manevi huzurumuzun artması niyazında bulunuyorum. Kadir Gecesi, insanlığın ve toplumumuzun huzuru, kardeşliği ve dayanışması için bir fırsattır. Bu müstesna gecede, sevgi, saygı ve hoşgörü ile birbirimize yaklaşarak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim. İlimizin ve ülkemizin refahı, kalkınması ve huzuru için birbirimize desteği unutmayalım. Bu vesileyle, siz değerli hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutluyor, bu gecenin ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine sağlık, barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Allah dualarınızı kabul etsin"