6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Elazığ’da birçok yapı hasar alarak boşaltıldı.

Hasar tespit işlemlerinin ardından hizmet binası hasar alan Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler esnaf odası yeni hizmet binasında üyelerine hizmet vermeye başladı.

EVSEN: ESNAFLARIMIZIN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Depremin ilk anından itibaren sahada olduklarını ifade eden Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, destek veren tüm esnaflara teşekkür etti. Evsen, “Büyük bir sınavımız var sabırlı olmalıyız, yükümüz ağır. İlimize geldik bir hafta sonra bu konuda esnaflarımıza teşekkür ederim gerçekten Elazığ’ın tüm esnafları depremin ilk gününden beri canla başla tüm yaraları sarmak için, insanlara yardımcı olmak için yollardaydı esnaflarımızın hepsine teşekkür ederim” dedi.

Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek

EVSEN: YENİ HİZMET BİNAMIZDA ÜYELERİMİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Evsen, yeni hizmet binasında üyelere hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Evsen, “Bizler Elazığ Kahveciler Odası olarak Çarşı Mahallesi’nde yaklaşık 20 senedir oda faaliyetlerini devam ettirmekteydik. Deprem sürecinde binamız oradaki hasar durumundan dolayı Vali Fahri Bey Caddesi, Koloğlu Apartmanı 2. Kata taşınmıştır. Tüm üyelerimize sesleniyoruz yeni yerimiz Vali Fahri Bey Caddesi’ndedir. Bundan sonra burada üyelerimize yardımcı olmak için faaliyetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.