Elazığ Valiliği ve ETÜDER organizasyonuyla başlayan “ComeToElazığ” kampanyası Elazığ’ın tanıtımı açısından büyük ses getirmişti.

İlki Ağustos ayının 23. Gününde gerçekleştirilen kampanya kapsamında Twitter’da oluşturulan “ComeToElazığ” ve “ElazığaGel” hashtagleri büyük ses getirmiş ve Elazığ Türkiye genelinde birinci sıraya oturmuştu. “ComeToElazığ” kampanyasının dördüncüsü bugün gerçekleştiriliyor. Saat 20.23’den gece 24’e kadar sosyal medya Twitter’dan “ComeToElazığ” ve “ElazığaGel” hashtagleri atılarak Elazığ paylaşımları yapılacak.

Paylaşımlarda Elazığ’ın önemli turistik noktaların fotoğrafları ve Elazığ’ı anlatan cümleler yer alacak.

Saat: 23.00’dan itibaren de “ComeToElazığ” etiketi altında yapılan paylaşımlar Kanal Fırat televizyonunda canlı yayınlanacak. Elazığ’ın gelişimi, tanıtımı ve kalkınması için her projeye destek veren Kanal Fırat televizyonu “ComeToElazığ” kampanyasına da destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının ilk bölümü “ComeToElazığ” kampanyasına ayrılacak. Saat 23.00’da Kanal Fırat televizyonunda başlayacak olan programda Twitter’dan yapılan paylaşımlar canlı olarak ekranlara getirilecek. 

Haydi Elazığ şehrin tanıtımı için Saat 20.23’den itibaren Twitter’da “ComeToElazığ” ve “ElazığaGel” paylaşımları yapalım…